kreativitet och kalas

Jag högg tag i mig själv och röt "sluta hänga i deppressionsträsket" och vips så var de gråa molnen puts väck och röda och gröna julmoln med klockklang kom susande :)
Det blidde som sagt en hel del gjort i helgen. Kreativiteten har inte slutat flöda ännu. Jag ska slå in julklappar och diska och tja.. vi får se vad som blir över.

Jag har äntligen fått tummen ur och skickat önskelista till mamma och bror. Fick en av bror också. Ska ner och trängas på stan imorgon och leta upp en lämplig present. Vad jag ska hitta på till mamma och pappa det vete fåglarna. De vill ju inte ha något. Kanske ska köpa en fin flaska vin till mamma, det går ju alltid åt i alla fall. Det finns ju inget som toppar förra årets julklapp till pappa "den stora boken om traktorer". Så jag får la köpa något halvdant.

Mina kära vänner var här igår och firade min ålderstigenhet i förväg. Fyller man mitt i helgen så blir det så. Jag tyckte jag fick alldeles omotiverat många små presenter, jag visste inte att jag hade varit så snäll. Tack igen vännerna. Jag ska börja provsmaka av all den goda chokladen till Tv:n sen. Känner mina vänner mig... näää ;)
Vi hade en jättemysig söndagsafton med tårta, glögg, lussebullar, must och pepparkakor. Och en massa intressanta diskussioner som så ofta när vi tussar ihop oss. Mys mys. Sånt kan jag leva på i flera veckor. Andningshål.. så det så.

E började svamla om piratfester och fredagsmiddagar och gud(arna) vet allt idag. Det låter bra tycker jag. Mer andningshål. Sådana behövs. Och till helgen blir det stoooort hål. Åka bort och sova och äta mat och tja.. det var väl det :)

Nu ska jag paketera julklappar innan sambon börjar snoka bland påsarna.

*julpoff*

ps.. jag var till och med så kreativ så jag köpte nytt julpapper och matchande snören. undrar hur många Martha-poäng jag just fick. blää

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback