helg

Nu är det helg och det blir bloggtystnad. Men det händer en hel del så det får jag väl berätta om till veckan.
Dags att gå till bussen alldeles straxt

ajajbuff

Min röst är försvunnen. Vet inte var den tog vägen men hoppas att den kommer tillbaka snart. Det är svårt att sjunga för lilla stumpan på kvällen när det bara kommer lite krax. Men hon fyller i rätt bra, trollmors vaggsång kan hon ju i alla fall refrängen alldeles själv, "ajajbuff" kommer det från spjälsängen :) och speciellt om man glömmer sjunga den.

Ska försöka ta mig igenom eftermiddagen också med jobbtelefonen avstängd, hittills inga bekymmer. Suck, jag som tycker om att prata.

mammbyxor

Testar mina nya mammabyxor idag. Det är ovant med så låg midja men när jag sitter på kontoret hela dagen så är det vansinnigt bekvämt. Hoppas de känns lika bra i slutet av dagen.

dagens tips

Två bra tips:
vinäger, diskmedel och vatten dödar bananflugor på löpande band. Tack mamma!

Skaffa dig en kollega med tillhörande bekant som haft klädaffär. Då slipper man leta mammakläder och blir istället pådyvlad en stor kasse att prova. Tyvärr passade inte allt men två par blir det i alla fall. Härligt!

Hon går

Som lite extra fluff kan tilläggas att stumpan numera går ganska obehindrat alldeles själv. I alla fall inomhus. Ute vill hon fortfarande ha en hand eller en vagn, men då går det undan.
Igår skulle sambon försöka filma lilla damen men då var det såklart inget batteri i filmkameran så nu laddas det i väntan på nästa tillfälle. Vore ju kul att kunna skicka till er som inte kan komma hit och titta på henne.

Nu jobba.


Kotten

Nu är det väl dags att sprida lite glädje här också.

Säg hej till kotten!Ankomst 17/2 2012(tror vi)

sol

Det är märkligt vad lite sol kan göra. Jag mår så bra när det är fint väder. Och det verkar lilla stumpan ta efter, igår satt hon ute i gräset när jag kom till dagis och lekte förnöjt med grässtrån och "pratade" med fröken och de andra barnen. Härligt!

kaosrapport

Konferenser, feber, snuva, tänder, utbildningar i flera dagar, fortfarande skogstv, ingen telefon eller internet(håller tummarna för att det ligger i brevlådan dock).
Mycket röra för lilla stumpan som inte alls ville bli lämnad på dagis imorse men de har inte ringt så hon överlevde nog.
Tack lilla mamma för att du tog hand om oss i helgen. Nu behöver vi inte laga matlådor resten av denna veckan i alla fall. Och vinteroveraller är nu avbockat, Skönt.

Har inte heller tackat för alla era insatser vid flytten, ni som var med senast. Extra tack ++ till D o E som hjälpte oss packa upp och tog hand om stumpan nästan en hel dag när vi städade, Guld värt! Och till N & M, flyttlådorna är snart tömda :)
Snälle herr P var ju över och såg till att sofforna hamnade på källarplan, det var också alldeles lysande. Nu vågar vi nästan ta emot besök, men fortfarande lite på egen risk. Det finns ett berg tomma lådor i hallen som hotar att tippa när som helst.

Nu lite mer jobb och sedan åka buss hem till stump.

nyinflyttade i bregottlandskapet

Så har det nästan gått en vecka sedan vi flyttade. Vi har vatten, el, tidning, post, skogsTV och våra mobiler. Resten är vi än så länge utan. Beställning på telefon, internet och TV samt bättre el görs idag. Får se när det funkar.

Vi packar upp för fullt varje dag men det går ändå långsamt och det kommer säkert ta ett tag innan vi har kommit iordning, typ ett par månader.

Stumpan går på dagis, sista inskolningsdagen idag, allt har funkat jättebra hittills. På måndag kommer eldprovet då vi lämnar henne och åker till jobbet båda två.

Har ni vägarna förbi så kom och hälsa på och plocka plommon i trädgården, det finns högvis.

Nu är det sista fredagsrycket som gäller, sen får man gå hem.