nu är det dags

Imorgon ska det köras. vi får se hur det går.
Nu ska jag dock försöka krypa till kojs. för imorgon blir det turbofrukost. en liten felberäkning nu igen. frukost serveras från 7.30, skolan börjar 7.50.. smart !

planeringsmissar

Jo, att jag själv inte har koll på läget är ju en sak. Jag hade ju lyckats "glömma bort" min egen semestervecka vilket resulterade i att jag kan åka på intensivkurs. Det ska bli kul.
Sedan är det andra saker som är mindre kul. Som att sambons extrajobb helt plötsligt har bytt dagar, de ligger fortfarande i sagd vecka men andra dagar. Det blir superrörigt i lilla barnfamiljen. Idag är jag hux flux ensam mamma, nästa helg är det 3 olika saker som ska klaras av och som krockar med varandra. Tack och lov krockar det inte längre med min första dag på jobbet som infaller måndagen efter detta.
Sedan har vi ju krånglet med hur vi ska vara föräldralediga den närmsta tiden. Sambon jobbar ju fortfarande sina 25% och jag ska jobba 90 %. Hur vi ska lösa de felande 15 %, ja det är en kluring. Jag skyller allt på honom som trodde att han bara skulle jobba till sista augusti ;)
rörigt var ordet sa bill. Nu ska mamman sova eftersom barnen redan gör det.

här ska köras

Jojo
Intensivkurs bokad, risk 1 bokad, vandrarhem bokat. Handledarkursen är förhoppningsvis också bokad. Inte fått bekräftelse än men jag har fiskat barnvakt hos vännerna. Det känns lite overkligt. På fyra dagar ska jag gå från komplett noll till att förhoppningsvis kunna köra hjälpligt. Måste plocka fram min positiva hatt.

framfart

Lilleman har börjat ta sig fram. Först rullar han ur gymmet eller bort från filten han befinner sig på och sedan börjar något slags krumbuktande som knappt märks men han både byter riktning (läs snurrar) och tar sig framåt och bakåt. Vägguttag är jätteintressanta, de är ju i rätt höjd. Idag "läste" han också tidningen som storasyster lägligt placerat på golvet.

Nu är det natten, imorgon börjar dagis(för syrran alltså, lilleman får stanna hemma) :)

åker omkring

Det är mycket åkande just nu. De senaste dagarna har spenderats hos mamma under hennes sista semestervecka, bara jag och barnen. Igår åkte vi via lägret hem, köpte lite glass, stumpan fick bada i iskalla Skagern och lilleman hann bli duktigt trött på bilstolen. Dock somnade barnen gott när vi kom hem och jag avslutade kvällen med att prata bort en timme med finfina S. Det var längesedan vi hördes av så det var kul.

Nu hägrar sängen, imorgon ska det ju ut och motioneras med gänget, grillas etc. dock ska det visst regna mitt på dagen. Då kanske jag får begränsa mitt och barnens deltagande. Regnskyddet till dubbelvagnen fixar inte regelrätt hällregn. Den som lever får se.