yr och hispig

Det blidde inget pangande idag. Det var för mörkt, för blåsigt och lite kallt. Jag tvättar istället. Ska upp och hämta sista omgången om en stund. Men jag måste tvätta mer på fredag. Det blev inte direkt tomt i tvättkorgen.

Fortfarande yr i huvudet av jobbet. Förstår inte riktigt hur jag ska kunna göra detta själv från måndag. Men men.. det gick frammåt på eftermiddagen idag i alla fall. Får se vad de andra säger när de kommer imorgon.

Lite hispig över annat som måste göras men förhoppningsvis ordnar det sig det med.

Nu mot tvätten.
*poff*

fattig

så var räkningarna betalda. i sista minuten som vanligt. och inte jättemycket pengar kvar. som vanligt :)

Men vi klarar oss nog. Ska ju åka till svärföräldrarna i helgen och inkassera lite vilt. Mumma.. sen ska jag bara övertyga sambon om att varje dag är bra för potatis och älgkött :)

Det blidde inget stargate. Får ta det imorgon istället. Nu ska jag raida garderoben och sen sussa.

/Natti
*poff*

Nej jag är inte..

Idag är jag för allt i världen inte trött. och det snurrar minnsann inte alls en hel massa saker i huvudet som inte hittar sin rätta plats.
Ironi på hög nivå. Jag blir knasig av allt snart. Vet inte ritkigt hur jag ska fixa att jobba heltid. Kan hända att jag vänjer mig men det känns alltid som om det försvinner en massa tid någonstans som jag inte har koll på och som jag borde kunna göra en massa saker med.

Nu ska jag försöka varva ner lite med stargate och house. Sedan kvällspromenad med vovven och sist sängen.
Och jag är för allt i världen inte inrutad.. så det så.

*poff*

slapp

jag skippade jympan idag. Lite fegt men jag tror det var rätt beslut. Jympa ska vara slutkörande på ett uppfriskande sätt, inte bara slutkörande. Eftersom jag är aningens sliten sedan gårdagen så bestämde jag att min mage inte skulle klara ett jympa pass.

Jag grämer mig dock aningens då min favoritledare skulle hoppa in och ha passet idag och sen för att jag inte ska träna nästa vecka för då har vi värdgruppsmöte den dagen. Så det blir två veckor utan regelrätt träning, vilket helt klart är mindre bra. Dessutom kommer jag missa massor av promenader eftersom jag ska jobba heltid framöver. Ska nog försöka ta en promenad extra varje dag bara för att.

Nu ska jag vara onyttig och börja laga tacos.. de andra kommer snart.
*poff*

uff

Urk.
Jag ska skaffa mig ett nytt mantra. Och hoppas att det funkar. Så dåligt som jag mått idag var det flera år sen sist.

nya mantrat är. Inget rödvin, Ingen fyllemat (mos undantaget) och mer vatten.

tillbaka till sängen

helg

Nu är det verkligen helg och jag ska gå och gömma mig under täcket. Ska bli skönt att sova länge imorgon.
Imorgon väntar lite helgäventyr på stan och sedan vin och mys med vännerna här hos mig.

Men nu som sagt sömn
*poff*

I'm back

Skyttemässigt pratar vi nu. Vi har ju inte varit ute på ett par veckor. Så i onsdags kom vi äntligen iväg. Typiskt nog så var det klubbmästerskap i precision. Det är ju inte så lyckat när man inte tränat på flera veckor.

Det började mindre bra. Sköt två läskigt usla serier men med en träffbild som hette duga. Vi ställde om pistolen och jag skjuter som en gudinna. Jag visste väl att det inte var mig det var fel på.

Tyvärr blev det ju inte en så bra placering eftersom de två första serierna gick åt skogen. Men nu kanske jag kan klämma in en till 46 så att jag kan få mitt guldmärke och licens nån gång. Så skönt att ha eget vapen så att ingen är där och ställer om siktet och skruvar på kolven.

Ny rappport på skyttefronten på onsdag.

avklarat

sådär ja.

Inlämningsuppgift inlämnad.

Fick hoppa in och göra ett extra pass på friskis efter mitt eget men även det avklarat.

Och banankaka bakad och provsmakad. Det var gott.

Nu återstår bara att ta reda på när reprisen av Stargate går imorgon förmiddag så att jag kan programmera videon.

Sen blir det sova av.

Nej jag är inte upptagen!

Hur kan ni tro något sånt? Jag försöker inte alls sköta 3 jobb och 4 fritidsaktiviteter samtidigt. Det har blivit lite intensivt de senaste veckorna med en del övertid och mycket som ska göras på en gång. Det är skönt att det är helg imorgon. Fast jag trivs rätt bra när jag har mycket att göra bara jag får någon timme för mig själv varje dag. Just nu har jag lite paus innan jag ska tillbaka till mina åtaganden. Har ju bara 3 saker till att slutföra innan läggdags. Som tur är kräver bara en av dem någon större hjärnaktivitet, de andra kan jag göra per automatik. Mitt huvud känns lite överarbetat.

Nu mot inlämningsuppgiften.
*poff*

te-uppdatering

Så var det morgon igen! Och tisdagmorgonens vana trogen så hade jag nästan tänkt komma i tid till jobbet men så kom jag på att det inte fanns så mycket att göra på mitt skrivbord så jag unnade mig morgonte. Inte 7 minutersteet men ändå :)

På begäran:
7minuterstéet är från Koobs (tror jag det stavas) det kallas yoga-te och mitt har smak av kanel + alla andra kryddor som man har i pepparkakor. Så det smakar alltså pepparkakor.

Nu är dock morgontéet slut så jag ska trava till jobbet.

Nästa inlägg tror jag får behandla stavning och böjning av te. :)

besök

Hade inga storslagna planer för dagen och då blir det sällan något storslaget heller. Nöjde mig gott och väl med besök av mamma. Vi hann fika lite hemma och åkte sedan ner på stan och spanade lite i affärer bara för att det är roligt. Mamma hittade en jacka och jag köpte en tröja som jag har funderat på en månad nu. Det var kul. Sedan bjussade mamsen på mat. Vi smaskade thailändskt på orient palace. Det var trevligt.

Sen har jag varit på friskis och värdat och tagit emot besök istället. När jag kom ner var det kö till dörren så det var bara att hoppa in och beta av. Det gick snabbt och smidigt men det var verkligen full rulle hela passet. Jag som trodde det skulle vara ganska lugnt. Det var nog mest för att vi har halva priset på terminskorten. Har sålt massor av kort. Det är ju visserligen jättebra men det kan bli lite för mycket på en gång.

Nu ska jag nog bara gosa ner mig i soffan och dricka lite mer av det där roliga teet jag köpte igår. Det ska dra i 7 minuter och smakar pepparkaka :)

*poff*

lördagsgodis

vovven är lugn idag. Sitter mest och tittar ut genom fönstret. Då och då kravlar han upp i mitt knä för att bli kliad. Skönt när han är på det humöret.

C lurade iväg mig till affären. Fast det var bra för då fick jag lördagsgodis :) och nytt gott te. Har inte invigt min tekanna än. Får har invigningsceremoni nån dag till veckan.

Nu ska jag äta middag och sedan bänka mig vid tv:n. Har massor av inspelat från veckan som jag inte sett än.

Mot fiskbullarna.
*poff*

ska bara

tvätten tvättad, chipsen mumsade på och tv tittad. Är nog inte så mycket mer att göra för kvällen.
Ska sussa snart. Ska bara se vem mördaren är i Midsommer på 24:an.

natti

bra.

Jag vet inte hur många jag hörde säga idag att "det är så skönt att det är fredag". Imorse var jag inte riktigt böjd att hålla med eftersom jag var nervös för den föreläsningen jag och C hade på eftermiddagen. Men nu när det är färdigt så kan jag bara hålla med. Det är riktigt skönt att det är fredag.

Det är dessutom en såndär bra dag. Solen skiner eller ja just nu är det nog rätt mörkt men innan så :)
Jag har hunnit gå långpromenad med hunden. Jag fick tag på tvättid idag så jag tvättar för fullt. Tekannan jag vann på tradera hade kommit så den står och glänser i vitrinskåpet. Jag var busig och köpte lite fredagschips att mumsa på i min ensamhet. Och eventuellt så kommer mamma och hälsar på imorgon eller söndag och har med påsen från Ikea som jag glömde när vi var hemma för typ.. en månad sedan :)

Det är helt enkelt bra.
Det enda som är lite frustrerande är att jag redan sett mer än hälften av min tribe-box. Jag ville ju försöka få den att räcka ett tag ;). Och ja.. jag tror jag är lite för tribeskadad. Ska bara titta på stargate resten av kvällen.. jag lovar.

kram

husdjur=lägre blodtryck?

yeah right.
Mitt tålamod är inte på topp. Min sambo är inte hemma och min hund gör mig absolut galen.

1.Innan jag gick till friskis gjorde jag smörgåsar. Jag lämnade smörkniv och osthyvel på bordet, som jag alltid gör. Gick in i badrummet och byte tröja och hör ett mystiskt ljud som av tassar på kakelklätt soffbord. Jag störtar ut och mycket riktigt. Vovven har fått tag på smörkniven som inte längre är en smörkniv utan en stump och en massa flisor.

2. Kvällspromenad i god tid. Innan det är för mörkt och inga människor alls ute. Gick en runda vi inte gått på länge. Bra tänkte jag. Men nähä då. Vad hittar min lilla hund? Jo ett fågelkadaver i en buske. Jag hinner ju inte reagera. Klart att han måste få nosa och oftast så är det ju ingenting. Så jag fick spendera säkert 5 minuter med att slåss med vovvens käkar för att få honom att släppa. Jag tror inte jag lyckades helt dock. Han vägrade helt enkelt släppa.

3. Jag satte mig i framför datorn mellan 2 program på TV och skulle kolla mailen. Jag tycker jag hör ett prasslande som inte riktigt är normalt. Då har vovven helt plötsligt kommit på att papperskorgen i badrummet är jätterolig att leka med. Han har rivit ut allt på golvet och mumsar förnöjt på en bomullstuss.

Allt detta under loppet av 4 timmar. Jag har sagt att jag inte har en valp va? Han är 5 år och har faktiskt inte betett sig så här förut. Det började för någon vecka sedan när han tuggade i sig sambons Mcdonaldsskräp. Som tur är har vi veterinärtid om 1,5 vecka. Jag ska be dem att de kollar honom. Man skulle ju kunna tro att han har fått valpsjuka eller nåt.

Händer det nåt mer idag blir jag knäpp.
natti

annoying

vad irriterande det är när man får en jättebra idé och sen vet man att man inte har någon aning om hur man ska lyckas med den.

Jag har som ni har märkt en liten last. Jag är småbesatt av tribe. För er som inte har en aning så är det en tv-serie. Man kan hitta massor av saker på nätet förknippat med serier. Min favoritsyssla är att titta på fanart. dvs folk som har gjort sina egna bakgrunder, ikoner/avatarer, signaturer och banners med hjälp av bilder från serien i framför allt photoshop. Jag har massor av idéer som jag skulle vilja förverkliga. Idag surfade jag in på tribal soundtrack. en sida där folk lägger upp låtar som de tycker passar en karaktär i serien och som skulle kunna användas när man gör fanart.
Fick en jättebra idé till en wallscroll(en blandning av bakgrund och banner fast den är längre än skärmen, därav scroll). Mitt musikförslag är When the children cry med White Lion(serien handlar om barn/tonåringar). Tanken är att jag ska leta upp bilder på karaktärerna när de gråter och passa ihop dem med textsnuttar till en "historia". Men jag är ju för dålig på photoshop för att lyckas ens passa ihop två bilder. Vi får väl se hur det går.
I värsta fall får jag be någon på forumet att göra den åt mig. Men det skulle ju vara så kul att göra den själv.

*suck*
får titta på ett avsnitt till för att stilla irritationen :)

börja om

Jag är på lite sånt där ohumör. Bara långa dagar kvar på veckan. Är alldeles ensam och övergiven, tja förutom vovven då. Sambon är borta till söndag så jag kan göra som jag vill i flera dagar. Så sett är det skönt men det är lite fel timing eftersom mitt humör har lågvatten. Det är lätt att jag blir sittande framför min tv och inte kommer därifrån. Jag har ju dock en hel del att göra så det är bäst att bara göra.

Känner mig läskigt okreativ så jag ska inte plåga er med något långt inlägg. Det skulle bara bli tjatigt. Jag ska försöka avrunda min dag så att jag kan börja om från början imorgon istället. Får se det från den ljusa sidan. Imorgon får jag ju faktiskt "leka" chef i flera timmar ;)

Närmast på tur står en kvällstur med vovven. Ett sista avsnitt av tribe för dagen och sen i säng i tid.

mera önskningar

tänk att idag kommer jag komma i god tid till jobbet. Det var nog ganska exakt en vecka sedan det hände. Beror på mina vanor.
Idag önskar jag mig; ett fungerande studera.nu, ett fungerande bakomliggande system som vi kan jobba i, ingen övertid och mindre mensvärk.
Hm jo det var nog allt för tillfället.

Nu ska jag mata min hungriga hund.
*poff*

fruktarian?

Nu har det blivit ett antal träningspass, jag måste vara uppe i fem eller sex. Härligt! Idag kändes det dessutom lite lättare. Funderar på att uppgradera mig men jag väntar ett par veckor till. Måste ju testa så att jag inte bara hade en bra dag. Vill ju inte köra fast på en gång när jag byter. På lördag ska jag testa danspass. Det ska bli jättekul. Har hört en hel del bra om dem så det ska bli intressant att testa. Vi ska kanske ha det nästa termin här, denna gång är det bara gästledare. Men ändå.

det hjälper ju dock inte att träna när senaste veckan har varit fylld av utemat, läsk och alldeles för mycket godis. Funderar på att bli fruktarian kombinerat med köttoman. Typ bara kött och frukt. Det kanske vore något.. eller nä. Det blir ju så tråkigt i längden.

Nu ska jag förstöra träningen med tacos igen :)

datafritt

Jag tog visst ledigt från datorn i helgen. Har inte tittat på en skärm sedan jag gick från jobbet i fredags. Skönt!
Det blev istället en lång helg med massa annat fluff.

Festen i fredags var en höjdare. Mycket god mat och dryck. Det bästa var nog att vinet stod uppskrivet i programmet så nu kan jag traska till systemet och leta upp det. Mycket prat, lite dans och riktigt trevligt. C lurade iväg mig på efterfest hos vilt främmande människor. Sånt har jag ju inte gjort sedan.. hm sedan jag var såndär student. och nej det är väl inte så längesedan det heller. Dock gäspade jag mest medan C var i sitt esse. Vi traskade hem frammåt 4 tiden med en marsalk och en kårkattredaktör i släptåg. Det var trevligt.. eller fnissigt snarare :).

Vaknade på lördagen straxt innan 9 av att ytterdörren gick igen. Sambon skulle på tävling. Det som dock gjorde att jag inte kunde somna om var att han inte sagt hur länge han skulle vara borta, ifall han hade promenerat hunden och inte heller hade tagit med sig telefonen. Den låg istället och laddade ur på hans sängbord. Suck. Smått arg och irriterad bestämde jag mig för att gå upp istället och så var den sömnen för evigt förlorad. Löste min irritation med dusch, marmeladsmörgås och hundpromenad i tur och ordning. Sedan var den sköna lata lördagen tillbaka. Och som sagt inte en glutt på datorn.

Helgen var ju nämligen räddad redan i fredags då min Tribe säsong 2 anlände bokstavligt som ett brev på posten. Men jag har faktiskt bara sett 13 och ett halvt avsnitt än så länge. Den måste ju räcka ett tag. Eller tills jag har råd att köpa nästa :)

Imorse ringde klockan ogudaktigt tidigt. det stod 05.30 när jag tittade. Urgh. Dags att duscha igen.. och masa sig ut till skjutbanan för att hjälpa till med tävling. Det har varit ganska roligt men man var rätt groggy kl 7.30 när folk förväntade sig att man skulle göra massa saker. Jobbigt med två nätters förkortad sömn.
Vi kom äntligen hem vid halv 4 med en massa överbliven korv. Det var också det som blev kvällsmat och ärligt talat så vill jag nog inte se nån mer korv på ett par dagar ;)

Just nu vill jag nog inte se någonting annat än insidan på mina ögonlock. Ska ta ut vovven en sista kort sväng och sen blir det sova av. Jippie !

det kommer bli långsamt

blev i ett svagt ögonblick övertalad att hoppa in i växeln i eftermiddag. Sitter nu här och det händer inte så mycket. De flesta har smitit hem inför jubileumsfirandet ikväll. Det ringer inte särdeles mycket. och de som ringer kan vi inte hjälpa för att alla andra har rymt :) vaddå moment 22.

känns inte jättemotiverat att sitta här i två timmar till. men men.. det ger mig ju tid att sitta här och fnula.

bortglömd och glömma bort

man får verkligen försöka glädja sig åt småsaker. För det mesta går verkligen inte vägen just nu. På jobbet strular nästan alla system vilket betyder att vi jobbar dubbelt så mycket som vi borde. Tror dessutom att lovat bort mig på två olika saker imorgon. Jag är alldeles för glömsk för mitt jobb just nu.
Men det är ju inte bara våra system som krånglar. Frågade K som är insatt i morgondagens bordsplacering för "firmafesten". Hon tänkte efter både länge och väl och kom fram till att du är ju inte med?!. Då känner man sig inte lite bortglömd och nästan gråtfärdig. Tydligen så har deras webbanmälan krånglat så att en del har fallit bort. Men nu är jag i alla fall inpetad. Får väl se vart jag hamnar dock. Det fanns inte så många reservplatser kvar. Förhoppningsvis blir det inte jättetrist. Är dock lite mindre sugen att gå just nu.

Vi får väl se hur det blir.
Nu ska jag äta sen lunch
poff

tränat teflonminne

Jag har under ett par dagars tid verkat glömma det mesta. Igår frågade jag C minst 2 gånger om hon hade sett min nya frisyr fast jag redan hade visat den. Imorse var jag tvungen att fråga kollegorna massa saker som jag egentligen vet. Det verkar inte fastna på rätt ställe.

Glömde tala om att igår var femte veckan i rad som jag masade mig till träningen. Det är jätteroligt bara jag kommer dit så därför tycker jag det är viktigare att tvinga sig själv att gå en gång i veckan istället för att konstant hoppa över de andra tillfällena. Jag menar, dumt att ha mål som man ändå inte tänker uppfylla. Detta mål tänker jag fylla ända till jul, sen får vi se om jag ska utöka. Det beror ju lite på hur schemat kommer att se ut till våren.

Igår tog jag i alla fall i lite extra och jag vet ju att jag egentligen orkar men för konditionen så var det nog på gränsen.

Det sägs ju att träning är bra för det mesta, även för minnet så vi får väl hoppas att vi ser en bättring av teflonet frammåt jul annars är det något annat fel :)

Nu ska jag försöka komma i säng i tid. Natti

var sak har sin tid

Nu tror jag bestämt att det är dags för extra tröja på morgonen, eller en lite halsduk och tunna vantar. Jag är så frusen så jag knappt har tinat ännu. Och då har jag ändå hunnit gå hem. Jag tror jag börjar bli lite känslig för kyla. Det brukar jag inte vara annars. Brukar mest ha kalla fötter och händer men inte såhär illa. Tror jag får bygga en bastu.

Sedan tror jag också att det återigen är dags för några djärva beslut gällande mångt och mycket i vardagen. Det börjar bli en del nu igen och det behöver rensas.

Just nu tror jag mest att det är hög tid för eftermiddagste under ett täcke i soffan. Jo ni läste rätt, täcke blir det. Filtarna är nämligen nytvättade men det är inte hunden. Hans husse får ordna det ikväll.

Nu te.. och kanske tribe ;)

summering


Jag lyckades med frisyren både idag och igår. Det enda som inte blir lika bra är lockarna. Får se om jag härdar ut en vecka eller måste gå och köpa "power curl". Eskä Täske tänka sig.. jag som inte är så fåfäng alls annars.

En sak jag upptäckte att jag inte kunde härda ut utan är tribe. Jag har nu varit busig och beställt säsong 2 från england. Det är fortfarande minst 50 kr billigare att beställa från utlandet. Helt knäppt egentligen. Förhoppningsvis skickas den imorgon och då borde den vara här på onsdag. Jag får väl hålla tummarna.

Gårdagens feberattack lättade och dagen avslutades med jättemysig fest hos fröken S. Massa goda vänner, god dryck och trevliga tilltugg. Vi hittade videon till Corky & the juice pigs på youtube och sen var kaoset ett faktum. Det finns verkligen vad som helst på den sidan. Men kul är det. Jag och sambon traskade hem vid 1 lagom glada och gick ut med vår inte lika glada hund. Han var väldigt sällskapssjuk imorse. Så fort han fick komma in i sovrummet så bökade han sig in under mitt täcke och stannade där tills jag behagade gå upp. Han är som ett litet värmeverk, och det behövs ju verkligen när man själv har feber och är alldeles lagom för mycket varm redan :)

Nu ropar tvättstugan på mig. Trevligt med rena kläder.
poff

härligt

Vilken fin dag det är ute. Solen skiner och det är nästan vindstilla. Jättevarmt i solen vill jag meddela. Både jag och vovven stjälpte i oss massa vatten när vi kom in från vår långa lördagspromenad. Blev lite förvånad när jag hörde väderrapporten på radion där de sa att det skulle vara dis och risk för regn i hela landet. Ibland är jag allt lite tacksam för det där Billingeberget, trots att det allt som oftast skapar motsatta förutsättningar.

Sen kanske jag inte är pålitligast vad gäller värmeperception idag. Jag har nog lite feber. eller mycket.. hm. Har ju ingen fungerande termometer så jag vet inte. Jag ska i alla fall softa hela dagen så jag orkar med att kalasa ikväll. Vännen S fyllde år i veckan så idag ska vi fira.

I mitt softande ingår dock att byta gardiner och tvätta vovven och alla textilier han har kontakt med. Någon form av utslag/ohyra är det nog frågan om. Frågan är bara vad för sort. Vi får la se. Vi ska vaccinera honom i veckan så vi ska be att de kollar på honom. Han har ju inte varit ritkigt pigg sedan vi trimmade honom. Förhoppningsvis hjälper det med att bada honom.

Nu mot gardinerna. *poff*

snygg

Jupps så är det sörru!

Jag har svassat omkring i mina nya inköp från i lördags hela veckan och känt mig halvsnygg i alla fall. Men idag föll allt på plats med min nya frisyr. Varit hos frisören som vände uppochner på hela min "hårvärld". Man ska visst inte alls använda kam istället för borste, för enligt honom sliter kammen mera på håret, speciellt när det är blött.
Han flyttade på min bena, så nu är jag sned ;). Vet inte hur jag ska lyckas få till det så snyggt som han gjorde imorgon. och sen påstod han att jag har rörelse i håret. Que? undrade jag. Han menade att det finns potential för lockar.. och jo det var nog lite lockigt efter en stund där. Men som sagt. Hur jag ska få till detta är en gåta. Jag som knappt kammar håret på morgonen. Jag får väl börja gå upp två timmar innan jag ska vara på jobbet så jag kan stå minst en halvtimme i badrummet och brottas med mitt hår.

Kontentan av det hela är i alla fall att när jag sedan svassade runt på stan i min nya frisyr så kände jag mig skitsnygg. Och det var längesedan vill jag lova. Hoppas bara jag lyckas få till en någorlunda frisyr. Annars får jag gå på frisyrkurs hos någon.

Tyvärr blir det inga bilder för stunsen har gått ur håret vid det här laget. Kanske imorgon.

egoistiskt?

jo det är dags att inse faktum. Jag är sjuk. Fast inte tillräckligt sjuk för att stanna hemma från jobbet. Jag har ju bara attacksnuva. För er som inte vet så är det en lömsk sorts snuva som när du minst anar det har bestämt sig för att den ska ut ur din näsa. och det finns ingen hejd. Så jag har fyllt mina fickor och väskor med näsdukar så att jag ska överleva.

Ska ägna resten av dagen åt att försöka kurera mig. Jag har inte tid att vara sjuk förrän på söndag. Tyvärr brukar inte snuva vara särskilt samarbetsvillig när det gäller sånt. Lite egoistiskt tycker jag nog. elak snuva.

mot soffan... om jag kan slita mig från datorn vill säga.
poff

Tribe-feber

vad jobbigt det är när man har svårt att få sig själv att göra saker som man egentligen borde.
Just nu försöker jag tvinga mig själv att gå och diska istället för att slå på ett avsnitt tribe. men det är svårt att låta bli. nu har jag i och för sig suttit en stund på tribe-art forumet och tittat så jag borde kunna klara mig någon timme till :)

och på tal om det så är det jobbigt att vilja göra saker som man inte kan. Jag kan t.ex. inte göra så snygga bakgrunder, ikoner och banners som de andra på tribe-forumet. Så jag stjäl dem istället, helt ärligt stulna dock. Jag får nog ta ett till djärvt beslut snart och barrikadera mig i datarummet och bara leka med photoshop en hel dag så jag kanske kan få till nånting i alla fall . Vill så gärna.

Om ni vill ha en aning om vad det är jag dillar om så titta in på
http://www.luckycompass.com/graphicsboard/
eller http://www.tribeworld.com/.

Tror jag inte har vanlig snuva. Det är nog tribe-feber

känningar?

Mitt i webbdesigndjungeln fick jag lite förkylningskänslor. Jag nös ett par rejäla omgångar. Inget såntdär dammrelaterat utan verkligen förkylningsnysande. Min näsa försöker producera snuva och till och med mina ögon verkar småirriterade.

Jag slår vad om att detta är mitt straff för att jag tidigare idag hävdade att jag inte haft magsjuka sedan jag var liten. Suck. jag höll faktiskt i bordskivan när jag sa det. Det var säkert inte riktigt trä i den. AHA.. det är Ks fel. Hon sa att det säkert var trä. :) Kan vara hon som smittat mig också.. fast det var längesedan hon var sjuk nu. Kanske ska skylla på M istället :)

Eller på sambons spontana löprunda i söndags. hmm

*funderar vidare i sängen*

mer hopp och skutt

Det blev allt tränat igår också. Jag hade hiskelig träningsvärk redan innan jag gick till friskis tack vare söndagens runda men idag verkar det som att slitet var värt mödan och värken är som bortblåst. Känns rätt bra också. Får se när vi tar oss ut och springer igen. Ska nog försöka sprida ut det lite så att det inte är träning två dagar i rad. Det blir nog jobbigt i längden.

Och när jag ändå pratar om träning så håller jag på och tränar mig på att gå i mina nya skor. Två dagar inklusive en runda på stan klarade de. Men jag har nog för tjocka strumpor. Får kanske rationalisera bort dem. Testar ny variant imorgon.

nu tradera.