tvätta superbra?

Att ha tvättmaskin i lägenheten är superbra har jag bestämt. Så bra då.. att jag faktiskt har en :) Det allra bästa med den här maskinen är att den också torkar tvätten. Det i sin tur betyder att vi numera inte behöver traska iväg till tvättstugan så ofta, vilket är väldigt skönt för man blir ganska trött av att springa fram och tillbaka när man bor på fjärde våningen. Jag kör premiärmaskinen just nu så jag hoppas allt funkar *håller tummar*
Om inte så lär ni höra om det ;)

*poff*

som väntat

Det blev precis som jag trodde. Dagen bara flög förbi och jag hann nätt och jämt med det jag tänkte. Det mest positiva idag är väl att jag gått ca 17000 steg. Men om jag ska göra det varje dag så kommer jag nog få gå och lägga mig kl 21 för nu är jag rejält trött. Men det gör inte så mycket eftersom jag ska följa dagens plan och bädda ner mig i sängen. För det kan ju inte vara rödvinet som jag drack som gör mig trött?.. nää inte då

Måste ju vara utvilad. Skidskyttet startar 08:50 och då ska hunden vara promenerad. Sedan är dock planen att inte röra mig ur soffan på resten av förmiddagen.

Men nu som sagt sängdags
*poff*

Hibernation?

Jag har inte gått i ide. Det ser bara så ut. Det är väl snarare så att jag har så mycket för mig att bloggen inte riktigt fick plats denna veckan.
Jag har nog mest besparat er en massa sportprat och hunddravel och lite allmänt gnällande om ditten och datten.. ni vet sådär som det brukar vara.

Nu är jag mest bara fredagstrött, ska ta ut vovven på en sista runda och sedan somna i soffan framför min Buffy-dvd. Är gräsänka i helgen så jag och vovven får klara oss själva. Kan meddela att vovven inte alls lider av det eftersom han med mattes goda minne får sova i husses säng och smaka på alla mattes smörgåsar etc. Ingen nöd här inte :)

Imorgon ska vi ha lång frukost i soffan framför skidskyttet. Jag hoppas såklart på fler medaljer. Och på att jag inte skadar soffan all för mycket med mitt studsande.

Sedär.. jag klämde in både sport och hunden :)

Nu kvällspromenad

*poff*

den här långa dagen...

Veckans längsta dag är här igen, sorgligt men sant. Jag är trots detta på ganska gott humör, har bara en tillfällig dipp på grund av den matkoma jag försatt mig i. Det var inte bra att äta pizza på wallermans.

Nu är det bara 4 timmars jobbande kvar, ska skicka en tenta till indien.. det är inte varje dag. Sedan väntar friskis på mig. Estimerad hemkomst: tidigast åtta. :(

Åter till skrivbordet.

*poff*

dessa planer

Eftersom det är vilohelg i skidskyttet denna vecka så får jag vara lite aktiv i stället. Det är ju ingen idé att ligga framför tv:n om det inte är något att se. Fast jag ligger ju inte direkt framför tv:n när det är skidskytte, det är snarare så att jag studsar sittandes när det är riktigt spännande.

Mina helgaktiviteter består i allmänt pysslande och plockande. Jag har faktiskt packat upp en hel flyttlåda idag och städat sovrummet, vilket var välbehövligt då vår lågtgående tax drar in hiskeligt mycket grus. Och ni kan ju gissa vart hans favoritplats är...
Om en stund väntar också operation skura golv.

Jag fick mitt senaste paket igår. Finfin skål till min servis. Nu ska jag fokusera på att få ihop korrekt antal av allt, tanken är att det ska finnas 12 av allt. Vi får väl se hur det går med det. Det ligger i alla fall massor av tallrikar ute för tillfället på tradera.
Sedan måste jag även göra något åt alla prylar vi ska göra oss av med. Jag packade om lite här förut och vi har alltså en hel flyttlåda med småsaker som vi inte ska ha. Och jag tror det blir mer när jag väl gått igenom allt. Om det är någon som har tips om "sälj-själv-loppis" eller liknande så tas de tacksamt emot.

Nu blir det te-paus framför blocket.. jag såg matsalsbord där igår..

*poff*


En alldeles lagom lördag

Så var det lördag. Ingen väckarklocka, inga åtaganden på hela dagen. Gött. Ikväll ska jag och elli frossa i schlager. En alldeles lagom lördag.
Och det bästa av allt är att jag har sovit alldeles lagom länge och är alldeles lagom pigg :)

Nu ska jag morgonsurfa lagom länge och sedan väcka de där andra två som ligger kvar i sängen. Vovven var mycket besviken när hans huvudkudde bestämde sig för att fly fältet.

Hoppas att melodikrysset är lagom svårt. Han muttrarde något om schlager förra gången och då går det förhoppningsvis bra.

Nej nu ska jag fortsätta med min alldeles lagoma lördag.

*poff*

Klädkap

Torsdagströttheten är här, veckans längsta dag har inte ens kommit till hälften. Det är mycket som ska göras på torsdagar innan jag kommer hem. Det är bara att bita ihop och köra på :)

Nöjd är jag idag för min nya grönmönstrade scarf inköpt billigt på ellos. Kollegorna tyckte den var fin :) Alltid kul när någon annan gillar det man själv tycker om. För tänk om de istället går omkring och tycker att man ser hiskelig ut. Det tror jag nu inte att de gör men ibland undrar man ju hur man uppfattas av andra.

Nog om detta, bäst att jobba lite.

*poff*

Plagierar du?

Hängigheten fortsätter, dock ännu ingen kollaps.
I eftermiddag ska jag gå på öppen föreläsning om plagiering i den akademiska världen.Det ska bli intressant. Hoppas bara man får plats. Det är en ganska liten sal de har bokat. Vi får väl se hur det går.

Nu är det bäst jag gör några "vanliga" arbetsuppgifter. Det har varit mycket annat idag.

*poff*

jinxa inte mitt flyt

Börjar känna mig lite småhängig.. eller vad säger jag.. det skulle jag ju inte erkänna.. det är som att jinxa min friskhet.
Men det är klart något måste ju gå dåligt.
Jag vann en till auktion på tradera i söndags, en finfin uppläggningsskål. Den andra har redan kommit, ska hämta den och mitt paket från ellos på maxi lite senare och igår så ringde hyresvärden med ett garageerbjudande till mig. Vi ska se om vi kan hämta nycklarna imorgon.

Så lite allmän hängighet ska jag nog överleva när det andra flyter på. Har lagt in om semester när det är skidskytte-VM, tänker inte missa Mixstaffeten för allt smör i småland. Och sen kan det var lite skönt med en dags ledigt sådär mitt i veckan innan det är dags för nästa topp på jobbet. Just nu är vi lite i vakuum. .. äsch.. sånt ska man ju inte säga.. *suck* får förbereda mig på kaos imorgon.. Lagen om alltings djävlighet slår aldrig fel.

Nu dags för te

*poff*

hiskelig måndag

Den hiskeliga måndagen har anfallit och det har till och med hunnit vara lunch. Jag gläds åt att solen är framme men har ganska ont i ett öra. Kollegorna och sambon svamlar om öroninflammation eller nåt. Fast så illa tror jag inte det är.

Idag ska jag bara sova när jag kommer hem. Trött trots att det var ganska lugnt tempo i helgen. Tror jag är för klen för det mesta.

Nu jobba lite igen.

*poff*

it is alive

Gäsp!  det är verkligen hög tid att trilla i säng. Ville bara titta in och säga att jag lever. Det har varit en hektisk men bra helg. Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Jobbigt!
Tur att veckan börjar med tacos och matlagningsfri dag :)

Nu ska jag bara vinna en auktion på tradera sen är det sängdags.

*poff*