det flyter

Jo, här är vi. Idag gör vi inget vettigt. Gjorde en mycket kort promenad med barnen efter dagis. Det var inget kul att gå ens i skogen. Det flyter där också. Det har regnat sedan vi kom hem igår kväll, en mindre sommarstorm skulle jag påstå att det är.
Funderar på att eventuellt avveckla bloggen. Jag hinner inte skriva något. Vill inte skylta med bilder på familjen på nätet, har för närvarande heller ingen kamera att leka med, och hade jag det skulle jag inte hinna ta kort heller. Jag vill nog helt enkelt inte.
Men jag ska tänka på saken...

inte nåt vettigt

Nu har det varit mycket och datorn har inte fått många minuter av min tid. Snart kan det nog bli ändring på det. sommar och lite bättre rutiner för lille stumpen ska nog göra susen.
nu dock dags för mat.

bestyr

Barnen sover konstigt nog båda två, har hunnit slå på tvättmaskinen, får se om det går bra att hänga tvätten sen bara. Tiden flyger iväg, hinner inte med allt. Just nu jagar vi trädgårdsmöbler så att alla får nånstans att sitta på onsdag. Har några på blocket som jag fiskar efter så jag hoppas det löser sig under morgondagen. Men just nu lovar smhi regn på onsdag em.. suck! Tur att vi fått låna ett partytält av äkta makarna, det kommer nog behövas :)
Nu ska jag nog börja parkera mig i sängen, i väntan på att sonen vill ha kvällsmat och att tvätten ska bli klar. Man får passa på att sova när det finns en lucka.