sömnig delux

Hjälp vad trött jag är. Ska straxt trilla i säng. Först ska jag fixa klart min lunchlåda samt hitta ett snöre till tröjan jag tänkte ha imorgon. Det ligger säkert någonstans i min tröjhylla i garderoben. Fråga är bara vart.

Idag är det tack och lov inget NCIS mitt i natten. Så jag kommer nog slockna bara jag kommer i säng. Det var farligt att sätta upp den lilla tv:n i sovrummet.

Varit på friskis de senaste timmarna. Har haft en ny värd som gått bredvid. Detta gör ju att man gärna pratar lite mycket så jag är ganska trött i halsen. Men jag tror hon blir en bra värd så det var på något vis värt det. Fick skjuts hem av världens bästa J. (Jag tror faktiskt att han är bra på allt.)  Inte för att det är särskilt långt men skönt ändå att slippa gå. Speciellt när hunden väntar på en och vill gå ut.

Ett surfstopp kvar sedan blir det sängen.

*poff*

inte mycket

Idag skiner solen. Det är nog det som är idag. Annars händer inte mycket. Veckan har sagt svisch och så var det redan torsdag.

Jag har dock gjort en liten iakttagelse. Jag kommer ca 25 minuter sent till jobbet varje dag. Eller ja sent och sent, vi har ju flex. Men i alla fall. Jag tänkte försöka gå upp lika mycket tidigare nästa vecka och se om det hjälper. Det kan ju vara någon annan faktor som blandar sig i så vi får köra uteslutningsmetoden.

Nu ska vi ut och traska i husen igen.

*poff*

moment 22 & socklåda

Det låga humöret håller i sig. Känner mig på misstänkt låg energinivå. Detta kvällssmörgåsar till trots. Planen för kvällen var visserligen att göra ingenting. Men det är inte så lätt när jag blir rastlös efter 5 minuter. Speciellt inte när man inte vill göra något. Moment 22 delux.

Dagen på jobbet bara försvann, poff så var klockan 5 och det var dags att gå hem. Hoppas morgondagen i alla fall har en meningsfull paus eller två.

Nu ska jag nog försöka göra något kreativt.. typ städa min socklåda eller så i brist på mer inspirerande aktiviteter.

*poff

inte bara

Nu har vi tränat bort aggressionerna. Skönt. Ska straxt gå och sussa med NCIS. Längtar faktiskt nästan redan till fredag och nästa träningspass. Inte bara till fredag alltså ;)

natti
*poff*

fortsättning följer

Det är inte bara jag som vaknat på fel sida. Jag råkade stava ett namn fel i ett mail och får det spydiga "jag heter xxx" tillbaka. Herre jösses. Jag tar inte ens illa upp om någon säger fel namn till mig ansikte mot ansikte. Hur självupptagen får man lov och bli. Eller har människan vaknat på snedden?

Jag blir bara så trött. Här försöker jag vara snäll och hjälpa, vad får jag för det? Det är därför jag inte tycker om en viss kategori människor. Ni som känner mig väl vet vilket sorts nidvisor som just nu snurrar i mitt huvud. Jag vet att det är lite att dra folk över en kam men det finns bevisligen människor som gör skäl för det.

Inte så jättebra att blogga när man är så upprörd egentligen men jag måste få ut detta ur mitt system innan jag packar ihop för dagen.

*mutter morr*

fel sida & operation salsinventering

Mitt goda humör som jag jobbade på igår är som bortblåst idag. Precis som solen. Nu är det regn och rusk och jag vill helst gå hem och sova. Det kan vara sömnen som är felet. Jag har nog vaknat på fel sida.

För tillfället har jag inte heller särskilt mycket att göra här på jobbet så det känns lite segt. Jag kan liksom inte uppfinna fler roliga arbetsuppgifter till mig själv. I eftermiddag blir det till att vänta på att jobbet kommer till en. Imorgon blir det dock mera fart, jag och kollegan ska på utflykt och inventera salar. Något måste vi ju pyssla med. :)

Hepp. bäst man jobbar lite till

*poff*

Helgsummering

Så var helgen i stort sett avklarad. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag är tröttare nu än innan. Sov dåligt imorse. Var rädd att jag skulle försova mig (värda och öppna på friskis imorse) och därför vaknade jag såklart massor av gånger innan det var dags. Men resultatet blev att jag inte alls var sen. Tvärtom var jag i mycket god tid och hann med att sopa golvet vilket den stora högen grus jag fick ihop vittnar om att så inte gjordes igår. Jag var ganska tom i bollen och kom inte ifrån friskis när jag hade hoppats eftersom det tog mig en kvart att lista ut varför kassan inte stämde. Den hiskeliga diffen slutade på 5 kr. Då är man trött.

Sen blev det välbehövlig mumsig middag istället för fika med vännerna. Det blev Thai thai och jordnötssås. Gott. Inte lika mycket prat som vanligt. Både jag och fröken S var alldeles för borta för de annars ganska intressanta diskussioner vi brukar ha på våra söndagsträffar.

Dagen avslutades med årsmöte i skyttet. Det var helt ok möte. Ganska kort och koncist. Hälften av medlemarna dök upp. Det tycker jag är förhållandevis god uppslutning. Så är det knappast i andra föreningar jag varit med i. Vi fick ännu mera mat(läs smörgåstårta) och vi fick priser för året som gått. T.o.m. jag fick pris :) Jag blev 7:a i min klass i Hemortens. Kanske ingen jättemerit med tanke på att jag skjuter i damklass och vi är inte så himla många men i alla fall. Nästa projekt blir en pokalhylla ;). Ska fixa bild på min lilla trofé inom kort.

Lyckades också till min stora förtret bli återvald som revisorssuppleant. Inte för att jag behöver göra något men ändå. Jobbigt ifall det skulle vara något. Som grädde på moset ska jag också justera protokollet. Sicken tur att man är sambo med sekreteraren så att man kan justera innan utskrift. Det sparar papper, tänk så miljövänligt av oss.

Följa med hem fick också den överblivna smörgåstårtan göra. Det är bra för då får både jag och sambon lunch imorgon :). Skönt att slippa ställa sig och laga nu. Däremot måste jag diska för det har jag skjutit på hela helgen.  Imorgon måste det finnas en ren grötgryta. Gröt is the shit :) . Kör numera ännu nyttigare med fiberhavregryn. Har försökt med rågflingor men då äter inte pojken. Han tycker det blir för mycket kaninföda.

Sagt och gjort mot disken

*poff*

bland tvätt och schlager i ensamhet

Det är lördag och jag är lite ensam. Ibland är det rätt skönt att vara själv och pyssla men idag tröt energin och då är det inte lika roligt att vara själv. Jag är annars ganska bra på att sysselsätta mig. Idag är jag dock på "sitta inne och se på dvd samt moffa godis humöret". Jag lyckades att stå emot godiset men inte dvd:n dess värre. Den förstärker bara känslan.
Lite popcorn blev det trots allt. Men jag räknar inte det som godis. Jag och hunden sitter och delar på bottenskrapet i detta nu. Han är mycket förtjust i popcorn, särskilt när man kastar och han får fånga :). Knasig hund jag har.. men ack så söt. Och när han är sådär söt så kan man ju inte låta bli att bara ge honom en liten godbit till.

Det är ju lördag och vid det här laget tror jag ni vet vad som gäller. Jag tvättar :) Det känns ganska skönt att ha den rutinen även om det är lite väl mycket vuxenpoäng att vara hemma och tvätta en lördag. Det blir dock inte nybäddat idag. Får ta det till veckan om jag kan hitta en lugn kväll.

Eftersom jag var på ohumör orkade jag inte riktigt engagera mig i kvällens schlagerextravaganza. Missade första låten för jag var i tvättstugan. Men det gjorde ju inte så mycket, jag och alla andra fick ju höra den igen. Tyckte inte någon låt var så där rackarns bra. Jag har nog redan hittat min favorit så inget annat kan riktigt mäta sig. Hoppas bara det håller hela vägen.
Som tur är lyckades faktiskt programmet höja mitt humör lite. Fast inte genom musiken då utan pausunderhållningen. Tycker Lasse Berghagen är helt underbart ond och Björn d.y. är hysteriskt rolig. Det är nästan så det är värt att titta bara för det.

Ska börja pyssla iordning mig för kvällen. Imorgon blir aningen hektisk. Ska bli intressant att se när det blir en lugn stund över. Det är ingen som har en extra söndag att låna mig? Jag kan betala tillbaka med ränta *lovar*

*poff*

duktig

träning avklarad. Skippade dock bänkpressen eftersom jag tycker det är lite otrevligt när ingen är med och håller i. visserligen har jag inga vikter på men i alla fall. Tyckte ändå att jag var ganska duktig och la in en benövning och lite extra flås-träning i mitt pass. Kan tilläggas att jag blåste hem ifrån friskis. It's rather windy (på torr brittisk engelska).

Nu ska jag se till att duscha och pyssla vidare.

*poff*

beslut och pyssel

Så var det lördag. Tog beslutet att inte träna igår. Orkade inte trava iväg i motvind och massa blötsnö. Ska gå idag efter frukost istället och det känns mycket bättre för solen skiner :)

Sen ska jag inte göra så mycket mer vettigt. Pyssla runt lite i lägenheten och försöka få lite ordning. Sambon ska i väg på annat och kan bli borta större delen av dagen så jag har allt för mig själv. Det är ganska skönt faktiskt. Lugnt och skönt och bara jag och vovven. Han kom förresten tassande från sovrummet och tittade yrvaket på oss som för att säga "menar ni verkligen att vi ska gå upp".  Jag gillar att ha en morgontrött hund. Inga tidiga morgonrundor här inte :)

Nu börjar jag bli hungrig. Dags för frukost och sedan iväg till träningen.

*poff*

lunchpaus

så var mat intagen. Jag blev tyvärr inte piggare bara "matkomig". Ska sysslesätta mig med de nya underlagen som dykt upp. Härligt att det verkar ha fungerat med vår massiva informationskampanj.

Jag har också fått förlängt mitt förordnande/vikariat i två extra månader. Så nytt slutdatum är siste maj. Känns helt ok. Visst hade jag velat ha mer men jag hade ju knappt förhoppningen kvar alls att få stanna så det är rätt bra.

Nu ska här bockas av och pillas med sommarkurser.

*poff*

torsdagskul

Fick denna länk av fröken E så fort jag loggade in på jobbet imorse. Härligt med vänner som roar en när det som bäst behövs. Håll till godo.
http://www.youtube.com/watch?v=PJQVlVHsFF8&feature=related

Obs varning för gapskratt.

*poff*

intet nytt

Det vart lite dött ett tag. Jag försöker vara snäll mot min dator här hemma genom att inte slå på den i tid och otid. Den börjar tycka att den gått i pension och gör saker lite långsammare än jag vill. Men just nu är i alla fall det mullrande monstret igång. Måste ju ta igen de senaste dagarnas odatande. Eller egentligen måste jag inte det. Ska egentligen bara betala en räkning och kolla om det kommit några nya lediga lägenheter.
Är väldigt taggad för att flytta men det verkar ju som om vi inte kommer få något på denna sidan om sommaren om det fortsätter såhär. Jag är redo att börja flyttpacka nu på stört. Igår sorterade och städade jag lite i våra köksskåp. Hittade lite gamla såsmixer som gick ut för ett par år sedan. Säkert blivit liggande och så tittar man på den en gång i halvåret och tänker "den skulle man ju testa ja" och sen är det bortglömt igen.

Resten av kvällen ska ägnas åt diskande och kanske ett avsnitt Buffy. Annars får det nog bli som igår, dvs. sängdags i god tid. Är riktigt trött så jag får helt enkelt bota det med sömn.

and now: get on with it

*poff*

vanligt

då var man här igen. En vanlig måndag med vanligt jobb. Just idag känner jag mig lite osysselsatt så jag uppfinner nya saker att göra titt som tätt. Ska ägna större delen av eftermiddagen åt att förbereda mig för personaldagen på onsdag. Läsa kompendie och svara på frågor. Det kan nog vara kul det också.

Först ska jag sortera lite papper och sen kolla så att överföringen går bra.

Åh ikväll är det tacos *mumma*

*poff*

höja ribban

Gårdagen blev inte så produktiv. Det mest produktiva var nog frukostscones. Idag tänkte jag höja ribban lite och försöka hinna med disken. Sen får vi se om det kanske blir lite annan städning också.

Igår blev det mest skidskytte-VM, surfa internet, spela spel och lite mer tv på slutet.

Damernas lopp blev ju riktigt bra till slut. Jonsson slutade 5:a. Härligt! Idag är det damernas staffet och herrarnas masstart. Så just nu är det bara att vänta. Börjar kl 12.

Gårdagens andra tv-händelse: Melodifestivalen. Kan ju bara säga att jag tyckte att rätt låtar kom till globen. Sanna Nielsen sjunger ju så man nästan gråter. Den rösten skulle jag vilja ha. Synd bara att den där Ola slank igenom till andra chansen. Det var ingen bra låt och den passade inte hans röst. Tyckte helt klart att de andra två små pojkvaskrarna sjöng bättre och hade bättre låtar.
Vi får väl se hur det låter nästa vecka också antar jag.

Nu ska jag avsluta mitt morgonsurfande och se om jag kan nå den där höjda ribban.

*poff*


sportfåne

Så var det helg. Upptäckte att jag var dåligt förberedd på en helg i soffan framför tv och VM. Så efter dagens båda lopp måste jag bege mig till affären och införskaffa förnödenheter för kvällen och morgondagen.

Dagens första lopp gick hyfsat så när som på Nilssons stående skytte. Han är så hiskeligt ojämn. Att han inte ska lyckas hålla ihop det en enda gång. Och Ferry bommade ett i liggande.. varför? Det blåste ju inte idag.. inget att skylla på. Visst är det lite nerver med i spelet men efter ett par starter så hade man ju hoppats att det skulle släppa.
Men men.. bara att bita ihop och komma igen. De blev ju trots allt 6:a vilket inte är helt kass.

Om en timme går damernas masstart. Ett litet medaljhopp där. Så jag får hålla tummarna ett litet tag till.

Det går ju vanlig längd också. Södergren blev 5:a i herrarnas fristil på förmiddagen och damerna kör just nu. Ska kolla till tv snart och se hur det går för Kalla.

Kan ju tillägga att jag faktiskt var och tränade igår igen. Har träningsvärk överallt men det var det värt. Nu ska vi bara hålla ångan uppe resten av året.

För er som tycker det blev mycket sport. Jo det är sant... det bor en mycket liten men väldigt enveten sportfåne innerst inne :)

*poff och pang*

dystert

träningsvärken har släppt, mensvärken har ökat. Hoppet om fortsatt jobb har falnat ganska rejält. Nu ska det sparas ännu fler miljoner.

Så i min lilla värld är det ganska dystert trots fredag och sol

*poff*

slagsmål och pussel

jodå. Det blev slagsmål med faxen idag igen. Tyvärr förlorde jag idag.. eller ja.. sköt upp kampen till imorgon kan man väl säga. Den vägrade skicka iväg faxet så 5 över 5 ilade jag hem för att inte missa skidskyttet. Får faxa imorgon istället.

Hoppade över dagens träning pga hiskelig mensvärk och hoppas på revansch imorgon. Ska även försöka hinna med att handla och att tvätta. Vi får väl se hur det går. Det är ju vilodag i VM så jag behöver inte passa skyttetiderna så vi ska nog lyckas pussla ihop morgondagen också.

Nu ska jag bege mig mot sängen. Trött delux.

*poff*

säger bara en sak

webb-tv äger. Skidkytte på jobbet.. fast bara när det är fika.

Slog precis på när Helena sköt första.. kan det bli bätte timing :)

*pang*

till paris

Gäsp!

Idag var en ganska lång dag. Som vanligt tycker jag inte att jag fått något gjort. Hela eftermiddagen spenderades bråkandes med vår fax som inte hade lust att skicka tentor till Paris. Men det ville jag och jag vann! :)

Ägnade också en hel del tid åt telefonjagande. Fick bara tag på en av alla de jag letade efter men nu har jag i alla fall ett möte inbokat imorgon och det blir nog bra hoppas jag. Sedan har jag ett till på fredag. Lite segt att det är på eftermiddagen bara. Inget hemflexande tidigt här inte.

Nu ska jag promenera hund, sedan vika gårdagens tvättberg och sedan kanske sova lite.

Imorgon blir det mera fax till Paris,  och vanlig post med för den delen. *suck*

*tröttpoff*

Semester

Det här ska jag göra oftare. Ta en dags semester bara för att jag vill. Det har hunnits med att tvätta, att träna och att tittas på skidskytte som ju tyvärr inte blev toppenbra idag heller. Får hålla tummarna för de kvarvarande tävlingarna.

Det har varit innerligt gott att ha en dag där man vet att man får vara hemma utan att det gör något. Ska tilläggas att detta är min första semesterdag någonsin. Innan har jag bara flexat till mig en ledig dag eftersom jag inte jobbat heltid. Min upplevelse av semester är att det är rena himelriket. Sitter här ganska nöjd med en stor kopp chai och ska spela lite spel för det lär jag inte hinna resten av veckan.

Måste försöka hitta en dag snart när jag kan ha semester igen. Har ju bara en månad på mig. Sen får jag ta resten av dagarna i pengar och det vill nog varken jag eller arbetsgivaren. Om det nu inte skulle vara så att jag får jobba ett tag till.

Men inga sådana grubblerier idag. Nu ska jag bara fundera ut bästa sätt att erövra en kontinent.

*poff*

dagen som försvann

Det blev inte mycket kvar av denna söndag. Vaknade lika sent som igår och hann nätt och jämt gå upp förrän vinterstudion började. Först dramatiskt störtlopp eller var det super G och sedan hade jag tänkt skidskytte. Men planerna blev något förändrade då det kom hundpromenader och en fyratimmarsfika ivägen. Är nu hemma igen. Tacos inhandlat för imorgon. Ska straxt sätta mig vid tv-n och på 80-talsvis se inspelat skidskytte. Skönt

Imorgon ska vi börja styrketräna har sambon planerat. Vi får se hur bra det går.

*poff*

asch då

Det gick ju inte så bra för svenskarna idag. Massa skott som nästan var inne och en trillande ryss i vägen. Typiskt.

Kvällens tävlingsspektakel var inte heller så lyckat. Hade inte förväntat mig hiskeliga Christer Sjögren. Inser inte folk att låten bara är ett riktigt dåligt försök att muta de andra europeiska länderna. Den är inte bra och dansarnas utstyrsel.. nej.. kommenterar inte ens det.

Hade förväntat mig mer av Amy. Hennes andra låtar har hittills ätit sig fast i min hjärna men denna kommer nog inte göra det tyvärr. Dock inte hennes fel, det är ju inte hon som skrivit låten.

Är även besviken på E-type och 80-tals pudlarna. De hade kunnat gjort det lite mörkare och rockigare så hade jag köpt det rakt av. Nu vart det mest ..mesigt.

Mäkta imponerad dock av Suzzie. Riktigt bra låt och ett mysigt äkta framförande. Hoppas hon kommer till final den andra vägen.

De stackars små pojkarna i dagens tävling, ja de höll helt enkelt inte måttet. Tjejbandet jo de gjorde säkert sitt bästa men.. låten var inget vidare.

Velvet tror jag är den enda låten som kommer fastna framöver men inte ens den var särskilt catchy.

Och jo.. jag gillar schlager, har alltid gillat schlager men kommer nog även fortsättningsvis tycka att det var bättre förr när det fanns jury och tävlingen hölls i ett enda sträck hela kvällen där man alltid somnade i pausen.

Får se om de lyckas fånga mig nästa vecka. Hoppas på att Sanna Nielsen fått på en ännu bättre rökare än förra året. Då kan det nog gå hela vägen.

Nu ska jag sussa och ladda för morgondagens jaktstarter och för fika på stan.
*poff*

VM

Nu är det dags. Ladda popcornskålarna, köp extra flaskor till soda streamen och extra knapriga kex. Häng upp svenska flaggan på väggen och bänka er gramför tv:n. Skidskytte-VM har startat !

Visserligen gick det inte så jättebra för damerna i sprinten idag men de klappade inte ihop och de ligger fortfarande på plus hos mig.

Om en timme startar herrarna. Jag har hunnit promenera hunden mellan loppen och tänkte sätta mig och slötitta på längdskidorna som pågår just nu. Inte lika spännande.. men det är ju sport.

Om ni inte hör av mig på en vecka har jag fastnat i soffan.

*VM-poff*

fredagstrött

Nu är veckan slut. Ganska plötsligt måste jag säga. Det kändes inte som att jag hann komma igång. De senaste dagarna har kantats med möten och långa stunder talandes. Det gär en mycket tröttare än vad jag vill minnas.

Fredagsshoppingen avklarad. Mysandes i soffan check och mysig fredagsmat lagad och uppäten. Nu ska jag försöka ta mig till sängen och trilla däri. Vi får se om jag kommer så långt innan jag trillar :)

natti
*poff*

tungt

Igår var jag på riktigt uselt humör så det jag behövde skriva av mig platsade inte i bloggen utan det fick hamna i min gamal hederliga dagbok. Vet inte om det är så många som använder sig av sådana nu för tiden. Jag trivs faktiskt bättre med att skriva för hand. Jag är lite gammaldags.

Idag när jag bestämde mig för att rusa hem från jobbet kändes det tungt. För första gången på riktigt länge. Jag kände att jag ville göra så mycket mer men att jag samtidigt inte orkade mera. Det kanske är min vårdepression som satt in. Det var nog förra året vid den här tiden som det var såhär tungt senast. Då jobbade jag hel/halvtid i växeln samt all övrig tid på expeditionen och med emma-jobb. Det känns ju mycket bättre att bara att ha en enda arbetsuppgift men den sedvanliga "kommer jag att få vara kvar-stressen" har ju inte försvunnit. Men nu är det ju mindre än en månad kvar tills de måste bestämma sig. Så jag tar det lugnt ett tag till.

Nu ska jag faktiskt ta och göra en kalkyl på datorinköp. Jag är lite trött på att vänta en minut varje gång jag ska starta ett program. Det känns som på den gamla goda modemtiden. Den hade sina ljusa stunder men till sist tröttnade man på långsamheten.

Sen får man försöka ta sig i säng i tid idag igen. Vi får väl se hur det går med den saken.

Imorgon ska jag vara på två möten samtidigt.. det ni. rapport kommer :)

*poff*

mätt

Har precis tryckt i mig resterna av gårdagens tacos. Trots att jag nog egentligen inte var hungrig innan. Så nu är jag kort och gott väldigt mätt.

Får se vad mer jag kan hitta på idag. Det är lite dötid nu mellan läsperioderna. Vi uppdaterar våra dokument och planerar lite men jag känner mig ändå ganska sysslolös. Trots att jag väldigt gärna organiserar och planerar så känns det lite meningslöst när man hållit på med det ett antal dagar i sträck.

Ska trösta mig efter jobbet med att leta nya stövlar på stan.

*poff*

vet katten?

ytterligare en långsam dag. Ingen som ringer. Min telefonterror rann ut i sanden eftersom ingen svarar. Har en person kvar att terrorisera nu vid halv. Men annars vete katten.

Börjar fundera på att ta ut fler semesterdagar.

*poff*

yr

känner mig jättekonstig idag. Varannan minut är jag plötsligt väldigt yr. Funderar på vätskebrist så jag ska hälla i mig lagom mycket vatten och se om det hjälper. Det blir nog inte mycket gjort idag.

Vad ska du göra?

*poff*

hej mitt vinterland

Det snöar.. nu igen.. vi får väl se hur länge det blir kvar denna gången. Svärföräldrarna tog sig dock hit med bil och tur var väl det, annars hade vi fått vara utan en väldigt rolig bowlingomgång och en väldigt god 7-rätters middag på Orient Palace.

Veckan forsade fram i rasande tempo. Jag hann knappt vakna på måndag morgon innan det var fredag. Men jag hann allt.
Måndagstacos avverkades hos fröken M med en svårt jetlaggad herr J som berättade om sina äventyr i stora världen.
Tisdag.. hmm.. minns inte vad jag gjorde då. Förmodligen softade jag framför AoE medan sambon var på sugs.
Onsdag ingen skytte men väl improviserad di gamles after work. Jättetrevligt. Jag och fröken M fastnade dock i en trave gamla fest-, gäst- och internböcker och läste tills vi hade hittat allt roligt vi kunde. Kände mig lite asocial där ett tag. Nästa gång får jag låta bli böckerna och dricka mer whiskey.
Torsdag traskade till stan och införskaffade presenter åt sambon och sedan in på mataffären och där det handlades förnödenheter. Blev upplockad av sagda sambo så jag slapp gå hem. Hann även en tur till friskis där kollegan V förvånat frågade "börjar du halv?" Då hon hittills trott att jag börjar kvart i. Jag trodde hon kände mig vid det här laget så att hon borde insett att jag i själva verket som regel alltid är sen, men icke. Sambon hämtade mig även härifrån eftersom det blåste.. tja om inte storm så i alla fall lite för mycket för att det skulle var bekväm promenadvind.
Fredag. Ordnade frukost på sängen med presenter till min älskling men kom trots detta inte senare än vanligt till jobbet. Undrar vad jag gör alla andra dagar? :) smet hem tidigt. Det hände ju ingenting. Diskade och pysslade, vi lagade födelsedagsmiddag och tittade på födelsedagspresent 1, en dvd. Sedan utnyttjade vi present 2, cd med musiken till Arn, på väg till present nr 3, bio. Vi såg National Treasure, den andra. Helt ok äventyrsfilm även denna.

Nu är jag mätt, belåten och ganska trött. Ska se om det är något på TV-ikväll. Annars får det nog vara. Jag kan nöja mig med att bara somna med näsan i ett korsord.

*poff*

väntar

Nu har jag röjt på skrivbordet för andra gången denna veckan. Det är nästan "soperent" eller hur det nu heter.
Det är lite frustrerande att inte ha något att göra när man vet att man borde ha något att göra. Sitter mest och väntar på svar som jag inte får. På måndag börjar nästa omgång telefonterror. Får jag inga svar under nästa vecka så får de skylla sig själva.

Nu ska jag gå och leta lunch. Det är ju alltid något att göra medan man väntar på att få flexa ut vid 15. Händer det inget mer idag så lär det bli så. Om inte jag och kollegan börjar med vårt nya projekt: salsinventering. Det kan bli spännande.

nu mot maten. hoppas det är gott.

*poff*