tungt

Igår var jag på riktigt uselt humör så det jag behövde skriva av mig platsade inte i bloggen utan det fick hamna i min gamal hederliga dagbok. Vet inte om det är så många som använder sig av sådana nu för tiden. Jag trivs faktiskt bättre med att skriva för hand. Jag är lite gammaldags.

Idag när jag bestämde mig för att rusa hem från jobbet kändes det tungt. För första gången på riktigt länge. Jag kände att jag ville göra så mycket mer men att jag samtidigt inte orkade mera. Det kanske är min vårdepression som satt in. Det var nog förra året vid den här tiden som det var såhär tungt senast. Då jobbade jag hel/halvtid i växeln samt all övrig tid på expeditionen och med emma-jobb. Det känns ju mycket bättre att bara att ha en enda arbetsuppgift men den sedvanliga "kommer jag att få vara kvar-stressen" har ju inte försvunnit. Men nu är det ju mindre än en månad kvar tills de måste bestämma sig. Så jag tar det lugnt ett tag till.

Nu ska jag faktiskt ta och göra en kalkyl på datorinköp. Jag är lite trött på att vänta en minut varje gång jag ska starta ett program. Det känns som på den gamla goda modemtiden. Den hade sina ljusa stunder men till sist tröttnade man på långsamheten.

Sen får man försöka ta sig i säng i tid idag igen. Vi får väl se hur det går med den saken.

Imorgon ska jag vara på två möten samtidigt.. det ni. rapport kommer :)

*poff*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback