lat

Jag tror att ett tillstånd av lätt förkylning som främst sitter i näsan och bihålorna gör att man blir lite lat eller nåt sånt. Den senaste veckan har jag nästan varje kväll lyckats fastna framför någon långdragen gammal film som jag egentligen sett massor av gånger. Jag hoppas det ger sig snart :)

uppsägning och skor

Ny vecka och full fart, fast ändå lugnare på något sätt. Igår fick jag sällskap av herr D ner till stan för att hålla koll på stumpan när jag gick till optikern och till bostadsbolaget. Nya linser kommer nästa vecka till finfint kampanjpris och vår lägenhet är nu uppsagd :) Visserligen kan vi få en månads dubbel hyra men parkeringsplatsen och garaget lär vi bli av med, så ja, det är ju en del pengar ändå men det kan man leva med.
Vi fikade på stan och spanade sedan på skor till lilla damen innan vi gick hem.
Eftersom M var här i söndags och hjälpte oss att äta onyttigheter så fick P komma på måndagen för en slät kopp kaffe, det måste ju vara balans.
Idag har vi varit på sångstund, förmodligen en av mina sista(sen får hennes far gå med), lilla fröken var glad och nöjd och gick sedan med på att prova ut ett par skor. Så vi är hemkomna med ett jättesött rött par snörkängor, hon är inte överförtjust i att ha dem på fötterna, man får ta i ordentligt för att få på dem för hon vill inte ställa ner fötterna. Men det löser sig nog med lite övning.

Imorgon blir det en tur till banken för att lämna papper och en tur till jobbet för ett litet möte, plus på flexet är alltid bra. Sedan städning för på torsdag är det dagen B som i besök och det behöver vara fint nu igen :)


bokstavsvecka

Måndag var dagen L som i löneförhöjning och första hela dagen tillbaka på jobbet.
Tisdag var dagen Ä som i ärenden på stan. Hilda och jag avverkade snabbt det mesta och smet förbi N på lite kaffe.
Onsdag var dagen U som i utflykt med jobbet, den innehöll museum, mångkamp, mord och mycket god mat.
Torsdag var dagen M som i miss. min käre sambo hade tagit fel på dag så när vi stressat till mäklaren för att skriva kontrakt så fick vi vända i dörren och ställa in oss på att gå dit idag istället.
Fredag är alltså dagen K som i kontrakt, i eftermiddag smäller det, vi ska bli med hus! Ikväll är det också G som i grilla hos herr Grefve, ska bli trevligt.
Imorgon lördag är det dagen F som i födelsedag, Lilla fröken blir ett helt år och det kommer lite släkt.
Tror att söndag får blir dag S som i slött. Tänker inte göra många knop.


lite fredag, mys?

Efter några jobbiga dagar ensam med lilla fröken är jag rätt slut. Vi jobbar fortfarande på hennes sovrutiner och ingenting är som det brukar. Idag sov hon ca 40 minuter efter att hon somnat under lunchen men sedan inget mer på hela dagen och däckade sedan gråtande efter badet vid halv åtta. Så det är lite slitigt just nu.

Kontrar med lite söta bilder på stumpan


På väg till eller från balkongen.


Spanar in gunghästen som står hos farmor.I sin "vanliga" position på mattan.


På väg mot tv:n, dvd:n eller playstationet.

Nu blir det sömn efter diskandet.