för mycket

Hur vet man att man har för mycket kläder?

Jo om man har tvättat mellan 12.30 till 23.00 och det fortfarande är tvätt kvar i korgen.

Måste vara ett typiskt ilandsproblem. :)

Att försöka sova när man är stressad verkar vara ytterligare ett sådant problem. Får se om jag lyckas råda bot på det idag också. natti

vilodag?

Vem har sagt att söndag är en vilodag? Ja inte är det min sambo i alla fall. Han började tjata direkt efter frukost om att jag skulle följa med honom och hunden ut och springa. Det spelade ingen roll vad jag sa utan han fortsatte tjata.
Tänkte det var lika bra att ge med sig på en gång så han slutade :).

Så nu har vi sprungit 2,5 km alla tre. Jag är helt slut och ganska svettig och äcklig.. så jag ska gå och duscha.

*poff*

glädjeämnen

idag har varit en bra dag. Dock började den aningens tidigt för att jag skulle till friskis och värda men annars har det bara varit positivt.

Svärföräldrarna dök upp straxt efter 12 med brunch. Sen bar det av till stan via golfshoppen(suck), svärmor behövde nya handskar. Väl på stan letade vi först skor, sedan väskor och sedan lite tröjor och byxor. Jag vågar säga att det var väldigt effektiv shopping samt att jag nog har ett sinne för vilka kläder som passar för vissa personer. Vi var således bara inne i en skoaffär, en väskaffär och faktiskt bara 3 klädaffärer och hittade massor av kläder.
Eftersom jag så "snällt följde med och shoppade" fick jag en muta, ett par skor :) woho!

Precis innan vi blev utkastade från kappahl för att de stängde så hittade jag ett par byxor! Kors i taket! Och det var 100:- rabatt på dem just idag. Fast det såg ju inte jag för jag var så stressad så det blev som två önskningar i en. Dock ingen choklad :(.

Chokladen gav jag bort till min sambo när vi dessutom blev utbjudna på middag. Massa mat så vi nästan rullade hem. Rekomenderar Mangos grill-rätter för som min sambo sa.. vi vet ju inte om pastan är god! Logik på hög nivå.
Kaffet var också gott, speciellt med after eight till.. eller vänta nu.. den gav jag ju bort.

Väldigt skönt att mätt och belåten komma hem och ÄNTLIGEN ha ett vitrinskåp på väggen. Nu ska jag bara fylla det!

Imorgon ska jag byta gardinerna också och då ska det bli kort. så det så.
*poff*

om väggars natur

Nog måste väl detta vara ett ilandsproblem.
Jag köpte ett väggvitrinskåp på Ikea. Inga problem med att sätta ihop det, alla delar var med. Dock var det inte med något att hänga upp det med. Sagt och gjort sambon kollade vad vi har för en vägg och åkte sedan till ett av byggmagasinen för att köpa moly (nån typ av skruv som ska fastna i väggen).
När det väl var dags att peta i dessa tingestar i väggen så visar det sig att vår vägg inte alls vill vara med på noterna. Det är en så porös gipsvägg att skruven visst fastnar i väggen men inte alls på det ställe där vi ville. Snarare aningens längre in där den inte alls gör någon nytta. Summan av kardemumman är.. inget skåp på väggen. Bilderna på det nydekorerade vardagsrummet kommer att dröja minst en eller två dagar till. Förhoppningsvis kan svärfar som kommer på besök imorgon vara behjälplig med skruvandet.

För vad mer kan vi annars göra egentligen? Köpa en ny vägg?
Är så trött på detta fuskbygge vi bor i. Vill ha ny lägenhet nu!

jag är för dålig för att skjuta pistol

jag säger bara usch och fy. Det gick så illa igår så det inte ens är värt att kommentera. Så jag låter bli.
min enda tröst är väl att det gick lika illa för pojken.

Vi fick resultaten på "hemortens", en tävling för som det låter hemortens klubbar. Jag hamnade i övre halvan i min klass. Så lite positivt är det väl. Fast de resultaten sköt jag ju i våras. Så bra har det inte varit på ett tag.

Nej.. ska vila upp mig lite och försöka igen nästa vecka. Inte mycket annat att göra. Suck

tillökning

woho. vi har köpt en bil!.. vad trodde ni? ;)

Imorgon ska min käre sambo förhoppningsvis åka och hämta vår nya, tro det eller ej, saab!. Ska lägga upp kort på skönheten då.

Idag ska vi försöka få lite fint i lägenheten. Pojken ska åka och köpa gipsplugg så att vi kan få upp vitrinskåpet på väggen och jag ska byta gardiner. Sen<tm> ska jag ta kort så får ni se vad fint det blev. Förhoppningsvis i alla fall.
Men först en kopp te tror jag bestämt.

Senare ikväll blir det dessutom skytterapport. Håll ögonen öppna :)

hemresa och högskoleprov

Jodå.
Vi åkte hem till mamma i helgen. Åt en massa mat. Träffade lite släktingar, åkte till Ikea, försökte köpa bil, blev bortskämda av mormor och morfar med mer mat. På det hela taget en bra resa.

På tal om mormorar förresten. Min är inte lite tossig. Jag har ju plockat ut en examen, en sån där liten högskoleexamen bara så jag tycker inte det är så mycket. Men jag hade angett bara för skojs skull att det skulle stå i tidningen hemma. Jag har inte sagt det till dem för att de tjatar så jämt. ("nu måste du ta examen". du vet att du måste försöka bli färdig med studierna") suck. Hur mycket sånt tror ni att man orkar höra?
Var var jag nu... jo mormor.
Jo det har inte stått i tidningen än för då vet jag att de hade hört av sig. Så igår morse knallade jag ner och skulle äta frukost innan mamma skulle till jobbet och när jag bläddrade in på familjesidorna så var det med :). Så jag pikade mamma lite för att hon läste tidningen dåligt för hon hade inte sett det. Så hon blev nog lite paff.

Sedan när vi skulle äta lunch hos mormor och morfar så tyckte mormor att jag skulle sitta på morfars plats. Den är längst in i hörnet i deras lilla kök så jag tänkte inte mer på det, det är ju lättare för mig som inte är så stelbent att krångla mig in dit. När jag efter en stund lyfter på servetten så ligger där ett kuvert med "en liten slant" som mormor säger. Det är ju bara det att det inte är småslantar direkt utan två ganska stora pengar. Tossigt säger jag.
Men det var nog tur att vi var hemma. Annars hade hon väl skickat dem i ett vanligt kuvert på posten som hon brukar göra ;).

Så nu känner jag mig lite bortskämd. Det är skönt att veta att de uppskattar det man har gjort även om det inte är så mycket.

Idag var det tillbaka till jobbet igen. Det är ett litet dödläge denna veckan. Alla registreringar är insorterade (åtminstone var de det när jag gick hem) och alla efteranmälningar behandlade.
Så jag har ägnat förmiddagen åt att sortera lite högskoleprov. De kan vara bra att ha när man vill öva sig. Vi hade en massa prov i vår hylla märkte jag. Det kändes bra att ha lite koll på vilka prov vi har ifall någon frågar.  Men det tog ju sin lilla tid att sortera. Om jag drömmer mardrömmar om dansande högskoleprovspapper som jagar mig är jag inte förvånad.

Det skulle kunna bli eleka hemsidor och läskig htmlkod också., ja i mardrömmen alltså. Ska gå till skolan om en timme och försöka programmera hemsida. Vi får väl se hur det går.

Nu ska jag försöka få min dator att spela upp min dvd. suck
poff

Nakenhund?

Vi har trimmat vår vovve. Han har numera ganska mycket mindre hår och ser mycket spinkig ut. Sin vana trogen så tuggade han sönder en pipleksak på salongen. Jo jag tycker det heter salong, åtminstone i detta fall, så det så! Han är så söt när han är nästan naken. Får ta ett kort och lägga upp senare så får ni se.

När vi ändå pratar om den lilla hunden så måste han fått en knäpp igår. Vi satt i soffan han och jag och vovven drog igång stora slick-offensiven mot mina fötter. Det går väl bra ett tag men jag är ju så kittlig. När jag försökte gömma mina fötter under filten så drog han bara bort den och fortsatte. Jag försökte med att nypa fast filten mellan fötterna för att hindra honom men icke. Han brottade bort filten. Till slut blev han lite småhetsig och började slita i mina byxben. Det brukar han inte göra. Jag tror han var lite traumatiserad efter trimmningen. Ska kolla om han gör samma sak idag igen. Han får inte lägga sig till med fler dåliga vanor, de han redan har är fullt tillräckligt.

Nu är det en timme kvar tills jag får gå hem och packa in pojken och nakenhunden i bilen och åka hem till mamma.  Skönt ska det bli.

mythbuster

Det blir inget skytte idag. Idag var enda dagen det passade att få ihop en tvättid så jag fick hoppa över det idag. Dock tänkte jag avslöja en myt om revolvrar.

Ni vet i alla västernfilmer där man ser Clintan eller någon annan tuffing fylla på skott i sin revolver och sedan slå igen trumman och tufft snurra på den. Det är faktiskt helt omöjligt. Den går möjligtvis att vrida fram sakta men att snurra på den är en teknisk omöjlighet. Så nästa gång ni ser en film där skurken eller hjälten göra en sådan manöver så kan ni glänsa med era expertkunskaper och säga att det där är bara fejk. :)


Bas

Glömde ju säga att jag faktiskt släpade mig iväg till träningen igår. Trots massiv mensvärk och känningar i en fot. dock var båda som bortblåsta efter 2 minuter på jympagolvet. Det är ett helt underbart pass. Synd att Helen vilar resten av terminen. Får hålla koll på byten och se om hon hoppar in något mer. Bas styrka ftw!

Lufsade hem och mådde rätt gott efteråt. Får se hur det går med ivägsläpandet nästa vecka. Då är det ju bara ett vanligt baspass. *suck*


djärva beslut

tror helt klart att det är dags för några sådana.

Jag började lite lätt i lördags då jag bestämde mig för att om det skulle bli rent längst in i hörnen i vardagsrummet så var det lika bra att jag möblerade om. Så det gjorde jag. I alla fall halva. Det blev jättemycket mer plats.  Så nu kan pojken ha golfbagen inne utan att jag snubblar på den. Jag ska lägga upp bilder när jag har bytt till de nya gardinerna jag köpt. Vilket också var ett djärvt beslut i sig.

Mitt stundande djärva beslut handlar om skolan. Jag ska nog avbryta en av mina kurser. Den är visserligen jätteintressant men jag hoppas på att den går till våren igen. Jag kommer nog att få lite mer extrajobb den närmaste tiden och det betyder pengar så skolan får vara i andra hand.

Jag har också beslutat mig för att ruta in mitt liv lite. Jag gör vissa saker vissa dagar och så får det vara. Samt att vissa dagar och tider gör jag inte vissa saker. Det blir lugnare i mitt huvud och i min själ på detta viset. De besluten handlar ju också om att inte göra sig själv besviken.  De dagar man tagit itu med det man föresatt sig känns ofta så mycket bättre.

Dags att beta av "att-göra-listan" poff!

trött

att man kan vara så hiskeligt trött. Har sovit hur gott som helst och ganska länge också. Jag är nog tröttare än innan jag sov. Hur lyckades jag med detta. Och idag ska jag jobba heldag. Har inte alls lust.
*suck*

det artar sig

Missade ju att ge er mitt skjutresultat i onsdags. Tror det mest var för att jag varit så trött i veckan.

I onsdags gick det inte heller så särskilt bra. jag var okoncentrerad och hade inget som helst fokus. Samtliga resultat utom ett var under 40. Det tokiga var att det som var över 40 var snubblande nära den där 46:an som jag så innerligt behöver. En 45 med 3 tior 1 åtta och 1 sjua. Helt makalöst. Och efter den var det bara sämre igen. och jag tyckte inte att jag gjorde något annorllunda. Men bevisligen var det nåt som var fel.

Men ändå dagens resultat: 45

Idag var jag så ute på grönt kort utbildning. Inte bara golf som kräver detta alltså. Har suttit och lyssnat på herr P som pratat om vapen och andra trevligheter i ett par timmar och sen pangat lite med både den vanliga .22 .357 och 9:an. de två sistnämda är för de oinvigda alltså de lite större pistolerna. .357 är en revolver och 9:an ett tjänstevapen.
Mitt .22 skytte var jämnare idag. Stannade stadigt kring 41. Sköt sedan med grövre kaliber. Tycker att för en ovan är inte 33 som resultat fy skam med revolvern.
Vi avslutade med ett par "snabbserier" där man alltså har kortare tid på sig att få iväg alla skott som dessutom ska sitta vara 6 eller bättre. Jag lyckades efter ett klickande skott klämma iväg 2 godkända snabbserier i guld. Yay! Man ska ha 3 st och det har jag nu. Nu är det bara två vanliga 46:or jag ska ha så blir det egen pistol. Ska vi säga till årskiftet kanske? :)

Dagens resultat: 2 godkända snabbserier Guld !

Det artar sig :) !

Hälsat på Birger Jarl

Jo så är det.
Jag, sambon och vännen S. åkte till Varnhem för att gå på guidad tur på utgrävningarna av kyrkoruinen där. Vädret var underbart sensomrigt och varmt. Vi traskade omkring bland ruiner, skelett, och döda kungligheter i ett par timmar. En helt perfekt utflykt.

Först fick vi guidad tur av en arkeolog i ruinerna av den gamla gårdskyrkan från typ 1000-talet. Jätteroligt eftersom arkelogerna fortfarande gräver och fanns där så man kunde ställa frågor. Vi fick se olika gravar och ett par skelett och de talade om hur man kan ta reda på saker om människorna utifrån skeletten. Lite csi fast på riktigt. Ett av skeletten vi tittade på hade nästan perfekt bevarade tänder. Trots att han legat i jorden i ca 1000 år!

Sedan tittade vi lite i klostermuseet som dock inte var så jättespännande. Det visade mest vad de hittade på 20-talet när de först grävde fram ruinen. Och det var ju tyvärr inte så mycket.

Vi traskade omkring i klosterruinerna och örtagården. Det var kul att se hur det är uppbyggt. Man har ju vissa visioner efter Arn-böckerna och min bild har nog ändrats en hel del efter detta besöket. I örtagården fanns en hel del örter planterade. Det var intressant att läsa på skyltar vad de användes till. Speciellt de giftiga växterna :)

Sist tog vi en tur in i kyrkan. Och det var här vi träffade på Birger Jarl, ja inte levande förståss. Han låg i sin grav och sa inte så särskilt mycket alls. Det gjorde inte de andra kungarna heller. Det var ganska mäktigt att spatsera omkring i ett stycke svensk historia. Jag tycker det är jättehäftigt. Fick en liknande känsla i helgen när vi var i Skara Domkyrka. Jo mäktigt var ordet sa Bull.

Till slut var vi tvungna att ha kaffe så lägligt nog finns ett café i anslutning till kyrkan där de hade goda bullar och gott kaffe och en underbart solig trädgård med mysiga möbler. Så där satt vi ett tag och spanade in kartorna över hela området som vi glömde kolla på medan vi gick omkring ;)

Häftigt var det.
Hoppas ni också haft en bra dag

gnat

usch är på riktigt ohumör idag. Var tvungen att be min kollega om ursäkt för att jag lät henne ta ett samtal som egentligen var till mig. Jag kände bara att jag inte orkade med personen som ringde. En såndär flumpelle som inte begriper en sak fast man förklarat det säkert 10 ggr.
Sen hade jag en student inne som var jättesur för att vi av misstag fått med honom på en lista när vi gjorde ett utskick. Han skulle egentligen varit bortsållad. Det känns som att jag fick allt som gick fel idag.

Så.. slutgnatat. Nu ska jag ta nya tag. Ska trava iväg till mitt andra jobb om en stund. Hoppas att det inte tar för mycket tid för jag är inte alls på humör för det.

Senare ikväll blir det nytt inlägg om skyttet.
*poff*

Det gick!

Vaddå undrar ni säkert? Jo det gick att träna. Var nere på friskis och skuttade och som alltid när jag väl skuttar lite så undrar man varför man inte gör det oftare. Varför man inte går dit när det är så kul och det känns så bra efteråt. Jag skulle nog varit en levande äkta reklampelare för friskis igår. "Riks" slogan är ju "Det är svårt att dölja att du varit här" och så visar man bilder på förnöjt leende människor. Så såg nog hela jag ut när jag gick hem.

Jag blev dessutom glatt överaskad när jag kom ner igår. Min favoritledare som egentligen vilar denna termin hade fått hoppa in så jag fick en rivstart med ett pass bas styrka. Det var tufft men så gôtt. När jag kom hem hade jag fått en massa extra energi så jag fick en massa saker gjorda, vilket också kändes väldigt bra. Så jag är rätt nöjd med gårdagen.

Nu ska jag gå på det passet varje måndag. Har bestämt att jag ska träna minst ett pass i veckan och detta passar bäst. Sen får vi se hur bra det går och om jag behöver byta upp mig till något tuffare. Men det blir en senare fråga. Just nu är jag bara glad att jag tog mig dit och om jag lyckas ta mig dit nästa vecka igen.

gravpizza?

Det finns ju gravöl.. men finns det gravpizza? Om inte så har vi uppfunnit det. Slängde ett par av sambons skor idag som jag tror att han har haft sedan innan vi träffades. Det vill säga lite mer än sju år. Begriper inte hur han lyckats ha dem så länge. Alla mina skor slits mycket fortare. Jag slängde i och för sig ett par jättegamla favoritskor i våras men då hade jag inte använt dem på ett år. Fast de var nog bortåt 10 år eventuellt ;)
Sedan åt vi i alla fall pizza. Fast det var nog egentligen inte för att sörja skorna.. men vi kan ju låtsas :)

Om jag orkar lite senare så ska jag lägga upp bilder på mina lördagsfynd. Det blev en tur till medeltidsdagarna i skara och en snabb shoppingrunda i commerce på hemvägen.

Nu ska jag se om någon har bjudit på mina auktioner. *Försvinner i en magisk rökpuff*

Dålig planering

Men snälla nån!

Jag spanade just in kvällens tv-tablå. Det finns återigen ingenting att titta på. Det är sport, lotteriprogram, en hel läskig timme med AFV, hela 2 gräsliga filmer med van damme, dock bara en med Leo di caprio, miljömumbojumbo på kunskapskanalen och ett par brittiska deckarserier som jag inte följer.
Skulle eventuellt kunna tänka mig att se Cocktail med Tompa lite senare men tills dess då.. jag skulle ju ha "slappa i soffan kväll". Får väl se om jag har någon gammal hederlig disneyfilm liggande. Det är i alla fall kvalitet.

Det är bara att konstatera. Tv-kanalerna är för dåliga för att göra en bra tv-tablå.
Detta får bli mitt ilandsproblem för dagen.. trots att det är en repris ;)

läggdags!

Det tycker i alla fall min vovve. Han har som synes redan parkerat i sängen.
 

Jag måste bara plocka bort alla rena kläder och sen ska jag krypa till kojs jag med.. om jag får plats. Vovven är bra på att breda ut sig. Speciellt när han får sova bredvid matte när husse inte är hemma :)

Natti

Gahh! det hände igen!

Jag tror det är farligt att vara för artig mot folk. Den smått påflugne afrikanen från igår kom ju givetvis förbi på jobbet idag och frågade en massa. Som ifall jag ville ta ut honom på fest, om jag var gift etc. Fast när jag sa att jag var förlovad så taggade han ner lite. SKÖNT!

Jag har svårt att handskas med människor som kommer från en annan kulturell kontext. Jag är så "väluppfostrad" så jag kan ju inte vara otrevlig och säga att "dra åt ***". Det är ju svårt att formulera ett artigt: "Tack för uppmärksamheten men jag vill inte ha den".

Vi får väl se om han vågar sig förbi några fler gånger.
Tacka vet jag indierna, de är så brittiskt artiga så de har lite mer koll på läget.

Nu blir det fredagslata av här. Så det så.

besvärligt

ibland tycker jag inte om mitt jobb. För det mesta tycker jag det är toppen MEN..

När jag på min kvällspromenad blir igenkänd av en magisterstudent från afrika som träffat mig på skolan är det mindre roligt. Att personer från afrika har en helt annan kultur eller ska man säga ett annat socialt sätt är besvärligt uppenbart när han helt sonika frågar om han får göra mig sällskap. Jag har ju ingen aning om vem människan är! Blev smått paff och kom mig inte direkt för att tala om för honom att det inte riktigt funkar så här i sverige. I alla fall inte i min lilla värld.

Jag skyllde helt enkelt på hunden och tråcklade mig iväg. Jag är mycket tveksam till personer som av ingen uppenbar anledning alls vill prata med mig/lära känna  mig. Visst kan jag förstå att det känns konstigt och ensamt i ett främmande land men ändå. Vi nordbor är kyliga och där med basta. I alla fall den här nordbon.

Nu ska jag i god tid gå och lägga mig.

jag och mitt minne

Ni vet hur jobbigt det är när man inte kommer ihåg namn på skådespelare och karaktärer man ser på tv. Det bara gnager i huvudet tills man kommer på det.
I måndags satte jag mig att titta på förra veckans Stargate Atlantis, bättre sent än aldrig, och så var där med en skådespelare i en biroll som jag kände igen jätteväl från en annan serie. Det tog mig en stund att placera det. Men jo visst var det han som spelar telegrafisten i Dr Quinn. Men jag kunde inte för mitt liv komma på vad karaktären hette. Mina små grå började mala och kom så småningom fram till att namnet började på H. men det är inte Hank eller Howard.

Så jag gick och fnulade på det resten av kvällen, sov på saken, tömde hjärnan nästa dag på jobbet men det hjälpte inte. Gick på föreläsning, kom hem och till slut när jag nästan hade somnat på sambons arm så sa det pling!
Han heter Horrace!

Bara så ni vet :)

på rätt väg

Mitt skytte var bättre denna veckan tack och lov. Känns lite pinsamt emmellanåt när man står där och har skjutit i över ett år och nybörjarna skjuter bättre. Har brottats lite med tummen men mest med avtryckarfingret denna veckan. Det är inte bra att klämma av skotten med hela fingret. Men säg det till mitt finger ;)

Ska nog åka med P ut till banan på söndag, han erbjöd sig att ha extra träning så varför inte. Jag behöver ju egentligen stå därute och mosa på massor. Annars lär det aldrig blir bra.

Dagens bästa resultat: 43
så det är på rätt väg.. nästa vecka.. då ni

Dilemman dilemman..

Det har varit segt i ett par dagar. Det känns som att introveckorna sög musten ur en och nu finns bara orkeslöshet kvar. Inte för att jag direkt var delaktig i introduktionen, jag var ju bara på jobbet medan den schwichade förbi utanför. Jobbet tuffar nu på som i en dimma. Tur att jag inte jobbar på ett kärnkraftverk. Då hade det varit risk för en Homer Simpson-effekt.

Dagens ljusglimt var min kvällskurs i webbdesign. Sitta och leka med photoshop i flera timmar är roligt. Denna kurs är också upphov till dagens Ilandsproblem. I slutet av kursen ska vi göra en webbsida som projekt och jag kan inte bestämma om vilket ämne. Funderar skarpt på att göra en piratsida. Men en medeltidssida hade också varit roligt. Hade också funderingar ett tag att för enkelhetens skull göra en hemsida om vovven. Lätt att ta bilder och sånt.
Är det inte förskräckligt vad mycket roliga saker det finns att försjunka i.
Jag kanske ska börja med att få labbarna godkända till att börja med. Eller att få mitt login att funka i salen där vi har kursen så att jag kan gå dit och jobba. Det är ju också ett ilandsproblem i sig. Hur svårt får det lov att vara att få mitt login att funka. IT fick göra en reset förra veckan och så testade jag. Upptäckte idag när jag gick dit för att personligen få hjälp att det var ett annat lösenord än jag trodde och de gjorde reset igen och jag tänkte att nu är allt frid och fröjd men när jag kom till lektionen: Klart att det inte funkade! Ska gå dit imorgon igen och kolla vad jag egentligen ska behöva göra *suck*

Nu snart det jag längtat efter hela veckan: HOUSE ;)

världsordningen återställd

Ja ni hörde rätt. Ordningen är återställd. Jag har hittat min tvättstuga och tvättar för glatta livet. Tvättade 6 timmar igår och det blir nästan lika mycket till idag. Sen är mitt tvättberg borta och det blir frid och ro i min stackars själ. Ska bara diska och dammsuga lite medan pojken är på skjutbanan så kan jag ju nästan släppa in folk här igen :).
Ojoj.. tror minnsann att nästa maskin är färdig!
Jubel och fröjd! mot tvättstugan ;)

ja jag är knäpp.

vart tog tiden vägen

Det undrar jag. Klockan är hux flux 2 på eftermiddagen och jag har knappt hunnit gå upp än. Det blev visserligen sen hemkomst efter en mycket trevlig fest på annan ort igår, men så seg tycker jag ändå inte att jag är.
Jag och vovven var förståss ute på en ganska lång morgonrunda och sen blev det frukost och stargate och ja.. det blev  visst lite tid där.

I ett annat perspektiv kan man undra vart åren tog vägen. Idag har jag och pojken varit tillsammas i 7 år. Det är riktigt länge även om det inte känns så. Beviset för det är väl vår mycket inbodda lägenhet som har alldeles för mycket pryttlar i sig. Det kommer bli besvärligt när vi ska flytta. Vi har verkligen samlat på oss alldeles för mycket saker. Sånt där som kan vara bra att ha, vilket ju visar sig att det inte alls är efter ett tag men prylarna står kvar ändå *suck*. Nästa vecka börjar operation hårdhandskar. Då ska det röjas bland sambons prylar. Mina grejer fick sig ett röj i somras när jag var själv här. Ordning vill jag ha och ordning ska det bli.

Dagens prio 1: boka den där förbaskade tvättiden!! ;)