helgsegt

Idag är jag seg. Sov lite för länge och har inte riktigt kommit igång. Jag hade tänkt städa lite men så långt har jag inte kommit än.
Ska hem till fröken S senare så det är ingen idé att starta något stort projekt. Ska försöka vika gårdagens tvättskörd innan jag går dock. Vi ska dricka lite vin och prata bort hela kvällen. Alldeles lagom sysselsättning.

Nu ska jag sörpla i mig mitt te, fixa håret och se om jag inte har något litet entimmasprojekt att göra.

Trevlig lördagkväll på er.

*poff*

komplott

Trött, hugrig och jo.. det är dags för lunch.. äntligen MAT!!

Det är även torsdag, därav denna ynklighet. Jag måste sova på nätterna men det är ju inte så lätt när maskinerna i tvättstugan lever sitt eget liv. Tvättmaskinen stannade 23.36 tummlaren 23.53 och hade då tumlat i över 80 minuter. Jag börjar tro att det är en komplott.

*suck* mot maten så ska jag göra något vettigt sen

*poff*

borta är pysslet

Men.. jag skulle ju vara pysslig idag ju. Det blev inte så mycket med det. Jag är mest trött så det som blev gjort var tvättandet, eller ja.. jag håller på. Idag kan jag faktiskt skylla på det för att jag inte kommer i säng i tid. Samt att jag drar över tvättiden. Det är ju liksom inte lätt att hålla tiderna när tvättmaskinen kan variera tiden på ett och samma program med plus minus 10 minuter. Mest plus. Vilket idag innebär att sista maskinen inte kommer att ha stannat förrän 23.30. En halvtimme efter tänkt tid. Sega maskinskrälle.

Det andra pysslandet får vänta tills imorgon. Eller övermorgon. Sambon kommer nog försöka tvinga iväg mig till gymmet så fort jag visar näsan här hemma.

Nä.. bäst att gå och ladda nästa maskin så det blir klart nån gång.. om maskinen har stannat alltså.
*suck*


nördigt?Såhär bra gick mitt boknördstest :)
Jag hittade till och med ett fel i testet. Jag visste väl att jag läste för mycket. Det har min familj alltid sagt.
Kollegan
Mie som tipsar om roliga saker att göra. Ska köra nästa test hon tipsar om efter besöket i tvättstugan.

*poff*

vila = tv

Vi har fastnat på kusten. Egentligen skulle vi åkt hem idag men vi kom på att vi inte lånat någon pistol till mig inför morgondagens tävling och sen såg vi att det skulle bli massa snö, så vi åker imorgon istället och hoppar över tävlingen. Det hade inte riktigt varit kul att pulsa i en massa snö, nästan jämförbart med att plumsa i ett träsk.

Det blev alltså en liten dag till med alldeles för mycket god mat. Imorgon kan det till och med bli plågsamt. Vi ska ju hem till tacos på kvällen. Får försöka övertyga svärmor att vi inte behöver så mycket mat :).

Jag har tagit tillfället i akt i helgen att riktigt vila mig. Har långa stunder varit parkerad framför tv:n. Svärföräldrarna har nämligen en hiskelig massa filmkanaler så jag har lyckats förkovra mig i en hel del filmer jag inte sett men som jag velat se. Jag har nu sett hela Kalle och chokladfabriken, samt hela Love and War(kanadensiskt WWII drama som jag tidigare bara sett mitten av), Har även slötittat på lite PotC. lite harry potter och star wars. Filmer som jag inte tidigare sett blev Legend of Zorro dvs den "nya 2:an". Jag och svärfar enades dock om att zorro i svartvitt är den bästa zorro. Ikväll blir det om jag får som jag vill Miss Congeniality II. Sandra Bullock ftw! Har ingen aning om ifall den är bra men man kan ju ge det en chans. Men först är det säsongsstart på nya NCIS. Äntligen!

och jo.. jag har faktiskt rört på mig lite. Idag har vi varit ute med vovvarna och gått långt. eller ja.. längre än runt kyrkan i alla fall.

Nu mera tv.
Ha det gott i snöovädret

insnöad

Eller ja.. det är inte så illa som det låter. Snöar gör det dock och det blir nog inga längre utflykter än runt kyrkan med hundarna. Skönt att vara ledig. Har ingen aning om vad jag ska ta mig för. Inte riktigt sugen på att varken läsa eller titta på tv. Ska se om jag kan lura de andra att vi behöver ta minst en omgång 500. Vi får väl se hur det går. Risken är att vi sitter med tre datorer bredvid varandra och tittar på youtube hela dagen., vilket iofs är skoj men inte så jättesocialt.

nu ska jag se om det är dags att klä på sig kanske. pyjamas is the shit :)

*poff*

tid

Tänk vad man har tid med när man är ledig. Jag tror att jag nu har lämnat in intresseanmälan hos alla hyresvärdar i Skövde som har lägenheter på ställen med lagom avstånd till centrum. Man kan ju alltid hoppas att någon hör av sig.

Inte så mycket annat att göra här hos svärföräldrarna. Just nu väntar vi på att de ska komma hem. De hade varit otaktiska och inte tagit semester när vi skulle komma. Det är utlovat flygande jakob ikväll som kompensation, så det får väl gå bra då.

Ska nog dessutom ta och städa svärmors kylskåp. Det brukar bli lite mycket saker stående där, gärna sedan förra året :)

Men först en smörgås. Hungrig.. så det så

*poff*

Dagens ord

Dagens ord är semester. Det är ett sånt trevligt ord. Speciellt när det innebär den "riktiga" formen av semester. Ett par lediga dagar förtjänade genom massor av dagars slit samt att man ändå får betalt för dem :)

Det bästa med den här semestern är att jag och sambon har förpassat oss hem till svärföräldrarna för påskfirande och inte kommer behöva röra många fingrar förrns vi åker hem igen :)

Fira och fira förresten. Det enda vi gör är väl att vara just lediga och äta en massa mat. Den nya tidens firande verkar ha fokus just på maten vid alla högtider. Vad det sedan är högtid för är inte så noga, bara man har rätt mat. Och missförstå mig rätt nu. Jag skulle aldrig någonsin klaga på god mat. Jag menar bara att man kan ju fundera på varför man äter den. Om svaret man ger sig själv är "rätt" eller inte får man bestämma själv. Mitt svar är "för att det är gott och för att jag kan". Det tycker jag är rätt svar.

Nu ska sambon och jag ge oss ut med ett par promenadsugna små vovvar i pre-aprilvädret. Hoppas på mindre hagel än igår.

*påskpoff*

zone out

Jag har inte kännt mig fokuserad på länge nu. Det känns som att jag har zoneat ut och tagit semester en hel vecka i förväg. En dag till på jobbet imorgon och sen blir det påskledigt. Om vi nu kommer iväg. Sambon hotar med feber och säger att han är sjuk. Jag hotar tillbaka med värktabletter, varm nyponsoppa och te. Förhoppningsvis är han piggare imorgon. Om inte får vi väl åka lite långsammare på torsdag förmiddag. Bättre än att stressa ner imorgon kväll.

Tog mig inte iväg och tränade som planerat idag. Hade huvudvärk när jag gick från jobbet. Promenerade hunden istället och tog hand om lägenheten lite samt höll på att somna i soffan ganska tidigt. Nu är jag tvärtrött , ska snart gå och sova men först måste jag ge mig ut i snöovädret med vovven en sista runda. Inte direkt lust men vad gör man när man redan har bäddat ner sambon.

 zone out delux
*poff*

gårdagens hiskeligheter

Dagen började bra med aningens mycket städande, dock tog det sig inga hiskeliga proportioner.

Straxt efter tiden då man vanligtvis äter lunch(jag varken hann eller var hungrig) dök fröken M upp med sina tre väskor skönhetsprodukter och vi dukade upp för ett trevlig eftermiddag med hudvård. De andra vännerna trillade in efter ett tag och det blev tittande och testande av faktiskt en hiskelig massa produkter av allehanda slag och användningsområden. Även priserna var i vissa fall hiskeliga men något trevligt ska jag allt klura ut. Får se vad jag köper. För det är nog snarare frågan om vad än om i alla fall.

Jag och fröken S inhandlade sedan lyxig lördagsmiddag på thai thai som vi smaskade i oss ihärdigt iakktagna av en liten voffs som helst ville äta upp allt själv. Vovven uppförde sig dock förhållandevis jättebra idag. Den enda han ens försökte gnaga på var just fröken S men hon vet precis hur han funkar så han tröttnade snart på att försöka.

Ännu litet senare så traskade jag och fröken S upp till herrskapet på havstena för en aftons musiktävling. Om man nu kan kalla det så. Just idag skulle jag vilja använda ordet hiskelighetstävling. Har ingen aning om ifall ordet fanns innan, men nu gör det i varje fall det. Jag hävdar å det bestämdaste att hela tävlingen var uppgjord och kräver att den görs om ;)

Nej , det är bara bitterheten som talar. Dock vill jag hävda att sverige återigen skickar ett riktigt bottennapp till eurovision. Varför skicka disco-botox-barbie när vi har flera chanser att skicka en låt och en artist med ett budskap och en personlighet. Ja jag är bitter och funderar förtvivlat på när 13 cms klackar och lårlång korsett åter blev mode. Och jag undrar dessutom vad låten handlade om och hur refrängen gick. Innan programmet startade idag så var det den enda låten som jag inte kom ihåg hur den gick. Säger inte det en del om hur kass den är?

En eloge till svenska folket dock som faktiskt valde den vackraste låten i hela spektaklet till att få flest tittarröster. Det jag nog är mest besviken på är de underliga jurygrupperna som jag tror alla med några få undantag hade samma låtar på sin lista samt samma ordning. Det var bättre förr, när de som satt i juryn kunde något om musik och deras röster vägde ack så tungt. Samt att det var spännande till sista minuten. Nu är det ju bara spännande till innan finalprogrammet, så är det ju ingen idé att titta eftersom den låten som "tippas" till vinnare alltid vinner.

Jag vet att jag säger det varje år. Jag borde sluta titta på eländet, jag blir ju bara besviken varje år. Kan inte minnas när något jag trodde på vann sist. Men likväl sitter jag här varje år, bänkad och fastklistrad trots alla hiskeligheter. Allt jag kan göra nu är att skaffa mig mina favoritlåtar från spektaklet på mp3 och plåga min omgivning med dem tills i maj och hoppas på att finlands nästa metal-band ska kunna skrälla lika hårt som Lordi. Heja finland!

Nu efter hiskeligt mycket osömn så är det bara att bita ihop och komma igen. Det var efterfest ovanpå inatt och jag tror det var både guitar hero och sing star. Hiskeligt var ordet sa Bull

Duscha och frukost och sedan göra något vettigt.
 *poff*

minus en tjatmoster

Varför gör inte folk som de säger att de ska? varför gör de inte som det är bestämt? Varför gör de inte saker i tid? och varför gör de inte saker ordentligt?

Resultatet i min lilla värld blir att jag får jaga dem för att jag ska kunna göra det jag ska göra. Besvärligt. Och det gör mig dessutom till en tjatmoster som jag inte alls har för avsikt att vara. Men vad gör man när man inte får några svar.

Resultatet kan också bli att eftersom folk ändrar sig så får man ändra sina planer. Sambon skulle först iväg på övning ikväll, sedan skulle de åka kl 13 och sedan ringer han mig när halva förmiddagen har gått och meddelar att han ska åka typ nu! Detta innebär alltså att jag får en massa minustid på min flex för jag måste hem till vovven innan min ärenderunda på stan.

Hur man än vrider och vänder på det här resultatet så är det i alla fall jag som råkar illa ut.

Jag måste vända denna trend!

*poff*

mörka moln

Både idag och igår surrade de mörka molnen, på många sätt. Det har regnat och jag har varit småsjuk. Igår sprang jag runt med huvudvärk hela dagen i min envishet. Kom hem till slut, bröt ihop, tog ett par huvudvärkstabletter, la en blöt handduk på pannan och vilade en timme. Sedan var det tunga huvudet borta och jag vart jättepigg. Då slog nästa sak till: Mensvärk. Jippie. Idag traskar jag alltså runt med mitt "ontbälte" kring magen. Mycket jobbigt.

Det blev ingen handboll igår utan fröken C fick mina biljetter. Jag var dock pigg lagom till After work så det blev en tur till kåren som ruinerade mig då jag utan eftertanke köpte två stora glas whisky till sambon. Det får väl gå för den här gången, med tanke på hur ofta vi går ut och roar oss så är det nog överkomligt.

Seg dag på jobbet både igår och idag. Vet inte riktigt i vilka ändar jag ska börja. Jagar tentor åt kollegan och försöker jaga underlag till mig själv. Får ta tag i mitt egna jagande imorgon för det blev mest jobb åt kollegan idag. Det är väl också det som känns mest akut.

Nu ska jag softa framför TV:n en stund och sen traska till friskis.

*poff*

jämmerdalar och toppar

Idag fick jag ett par handbollsbiljetter till morgondagens match tryckta i min hand. Nu är bara frågan vem som kan följa med. Sambon hade andra planer. Den som hojtar till först vinner :)

Efter handbollen imorgon är det så dags för pub igen, lite gamlingar, hänga på kåren och dricka valfri dryck. Trevligt ska det bli.

Mina traderapaket var bra fast en mugg hade gått sönder. Helt otroligt hur man kan tappa ett paket som det står "aktas glas" på och inte säga något om det. Inte för att det var glas utan det var ganska så välinpackat stengods. Det håller nästan för att tappas i golvet. De måste ha tappat det från riktigt hög höjd eller något annat vårdslöst. Den väldigt snälla säljaren ska dock ersätta mig så jag är ganska så glad och nöjd.

Elloskläderna är nu på väg tillbaka. Får se hur lång tid det tar för dem att expediera denna retur. Vore ju trevligt med pengarna tillbaka här snart.

Dagens höjdpunkt är att vi äntligen har fått ett nytt erbjudande på lägenhet. Visserligen har vi bara plats 5 men det var precis den av lägenheterna som vi helst ville ha. Den som låg i huset bredvid herr D och fröken E. Det blev för sent att ringa för visning idag så vi får ringa imorgon och se om vi kan klämma in det då eller på torsdag. Det vore så alldeles ypperligt bra att få den lägenheten. Håll era tummar är ni snälla :)

Men äsch, nu har ju halva NCIS redan gått. Det började tidigt idag. Jag ska följa exemplet och leta mig till sängen i tid.

*nattpoff*

Close, but no cigarr

Pust!

Känner mig inte på topp idag. Fick samma känningar som i fredags, dvs somna vid tangentbordet, kaffe och fruktstund till trots. Jag kanske har varit för nyttig. Nä.. det går nog inte.

Det går lite mer frammåt på jobbet i alla fall. En del möten avklarade och nu "ska vi bara" fixa till allt. Imorgon är det dock möten hela eftermiddagen. Så vi får se vad mycket vi hinner innan lunch. Hoppas jag inte blir sådär trött igen. Jag vet ju inte riktigt vad jag ska göra åt det.

Mitt klädpaket från ellos kom i fredags. Tyvärr passade inte det mesta utan det väntar på att bli tillbakaskickat. Jag fick dock min underbara plommonlila långa kofta. Några sånna där bastoppar blev det också. Nu klarar jag mig ett tag framöver.

När jag ändå ska gå och returnera kläderna ska jag hämta mina senaste traderafynd. Ett paket till mamma och två till mig. Ska bli kul.

Jag tror att jag ska göra likt kollegan
mie och införa köpstopp. Jag har ju allt jag behöver så det är rätt onödigt att köpa saker bara för att man vill.

Vi har hunnit en del idag i alla fall. Varit på mekonomen och handlat delar till bilen som måste lagas innan vi ska ha påsksemester. Körförbud är obra helt enkelt. Vi har också hunnit träna. Visserligen hoppade vi över ett par övningar för vi båda känner oss lite sjuka men ändå ett fullgott träningspass. Vi får se när nästa blir.

Nu ska jag göra lite saker till istället för att prata om dem
*poff*


vettigt?

Halva arbetsdagen har gått, känns inte som om jag gjort något vettigt. Just nu är det dock lite så att jag kan inte göra så mycket. Väntar mest. Är dock ganska trött på det nu. Vill ha saker att göra. Längtar tills ikväll när det är tacos och CSI.

*poff*

jubel och fröjd

I brist på andra glädjeämnen så fröjdas jag åt att carola åkte ut i gårdagens schlagerextravaganza. Jag och fröken E jublade i deras mysiga hörnsoffa och firade med blandade små isglassar :)

Idag har det inte blivit så mycket vettigt gjort. Möte på friskis som i och för sig var vettigt samt innehöll lunch. Gick sedan hem och traskade ut med vovven som satt och väntade på mig alldeles ensamen. Sedan bar det av ner till stan och fika med fröken S. Det var ingen annan som kunde vara med idag så vi var alldeles själva men det var trevligt det med. Jag testade en annan sorts kaffe som jag tror är den bästa hittills, i alla fall på Rådhuset. Det var kul att prata. Det känns inte som det blir så mycket pratat rent allmänt vanligtvis. Men när vi har fika så känns det som att vi kan prata hur länge som helst om vad som helst. Idag blev det mest om jobb, husdjur och projekt vi önskade att vi slutförde.

När jag kom hem så inföll den stora tröttheten igen. Jag trodde jag hade gjort mig av med den men icke. Blev sittandes med en kopp te i soffan och tog mig inte iväg till friskis för dagens träningspass. Lite blåbärssoppa slank också ner men just nu funderar jag på om det inte är ett litet lätt feberanfall. Gårdagens firande med isglass var nog lite för mycket roligt :)

"Ska bara" gör min kvällsrutin och sedan sussa sött. Förra veckans experiment med att gå upp tidigt fungerar men jag blir så hiskeligt sömnig.

*poff*

träsk

Igår när jag mycket trött kom hemtraskandes upplyste mig min käre sambo om att han skulle åka på tävling idag och att jag skulle följa med. Efter några timmars lågsam övertalning gav jag upp och insåg att det är lugnare om jag helt enkelt följer med.

Sagt och gjort, ingen sovmorgon idag heller. Upp klockan 7, leta frukost och plocka på sig utekläder och dra iväg. Som tur var samåkte vi med några andra i föreningen så vi fick baksätetsåka. Det är skönt. Det var nästan så jag funderade på en extra tupplur i bilen men jag struntade i det. Jag hade nog hunnit sova en bra stund eftersom tävlingen var i Lidköping.

Anmälan och invägning gick finfint. Vi fick gå i samma patrull allihop vilket kändes ganska tryggt eftersom det var min första tävling. När vi så traskade iväg så upptäckte vi att det nog trots avsaknaden av uppmaning om stövlar var ganska så blött och lerigt. Banan var lagd runt ett antal åkrar som mest liknade ett träsk på sina ställen. Stackars stövellösa jag tänkte nog att jag kunde bli rätt så blöt om fötterna men det klarade sig. Skorna och byxorna är visserligen leriga men mina två eller tre år gamla skinvinterkängor klarade skivan. Bra kvalisort på dem vill jag lova. Hädanefter ska jag nog köpa alla mina skor hos Sko-Larsson. Aldrig varit besviken på ett enda par därifrån.

Själva tävlandet då. Jo, det gick väl ganska bra trots allt. Det var lite svårt att stå bra när det var decimeterdjupt vatten men jag träffade minst ett skott på varje station så jag var nöjd. För att vara min första tävling så är det ju godkänt. Min största fasa med att skjuta fält är ju om jag ska träffa tavlorna eller inte.  Väldigt kort skjuttid på de  flesta stationerna samt ett par uppdykande mål och vridmål som var lite trixiga. Konstigt nog träffade jag två skott i  vridmålet. Mycket mysko. Många små tavlor också. Inga större boxar som vi brukar öva på. De minsta målen var nog hälften så stora som några övningsmål vi har. Sambon muttrade lite över det och tyckte att banan inte följde handboken men jag var rätt nöjd ändå. Jag menar då kan det ju bara gå bättre på nästa tävling om banorna blir bättre och med större mål :).

Nu det första tävlingarna handlar det ju inte direkt om att ta några medaljer utan bara tävlingsvana. Så på det hela taget får jag ju säga att jag är nöjdare idag än vad jag var igår.

Dock är jag hemskt frusen. Jag blir det när man är ute en hel förmiddag när man inte är van. Visserligen är jag piggare och har halva dagen kvar att spendera men några saker kvarstår på dagordningen. nr 1 Duscha och bli varm, nr 2 bada fötterna så de blir ännu varmare, jag blev inte blöt men väldigt kall och nr 3 äta massor av mat. Uteluft gör dig hungrig så det så. Nr 4 och sist på listan blir att bevaka nätet och se när resultatet kommer upp. Även om det inte spelar så stor roll så är det alltid kul att se om man lyckades slå någon i alla fall :)

Till nästa tävling ska jag köpa ett par stövlar

Nu duscha

*pang*

svammel

Det blev ingen tidig hemgång. Solen försvann och då kunde jag ju lika gärna jobba lite till.

Efter 2 hundpromenader och ett långt krävande värdpass så är jag helt slut. Jag hade ju helt glömt att det skulle komma en ny värd idag. Som tur var kom även hon som var ny förra veckan. Så hon fick testa skarpt läge medan jag introducerade den andra. Det gick på det hela taget bra. Jag var dock på mitt osocialaste humör så det blev mycket svammel från min sida. Som vanligt var det också några som var sena ur gymmet så jag var inte därifrån förrns säkert kvart i tio.

Så nu är det lite sent. Men idag är det inte NCIS så jag ska bara ta och krypa ner nu och sussa sött. Några små ska bara kvar men det fixar sig.

Imorgon blir det ytterligare en lång dag.

*poff*

halvvägs

Man upphör aldrig att förvånas över detta väder. Igår var det snöstorm och idag skiner solen och det är nästan mysigt vårvarmt. Om man skulle försöka rymma från jobbet lite lagom tidigt idag kanske, vi får väl se.

Har fått ett av mina värdpass i påskveckan bortbytta. Halva semestern räddad. Vi får se om jag lyckas med det andra också. Jag har en reservplan i annat fall.

Dagen har alltså börjat positivt. Vi får se hur det går med resten.

Nu ska jag på möte *poff*

varför?

Varför är det alltid dåligt väder när jag ska tvätta och springer utomhus med rena och torra kläder. Det slår aldrig fel. Idag är det till och med snöstorm ute. Jag vet ju inte om det klassas som storm men blåser gör det i alla fall vill jag lova.

Nu ska jag hämta sista lasset och sedan sova med NCIS som vanligt

*poff*

skönt trött

Idag masade jag mig iväg till gymmet. Mycket trött och omotiverad. Fast det verkar vara ganska bra för mig. Det går bättre att träna då. Eller ja.. det känns bättre i alla fall. Dels att man faktiskt gick dit och dels att man kanske tar i lite extra för att överbevisa sig själv. Nästa pass blir nog på fredag om inget oförutsett händer. Dock finns det risk för att jag liksom idag får träna själv. Sambon har fått någon läskig halsbakterie som inte vill försvinna så han vågar inte träna. Det är småtrist att traska själv. Men det gör mig ju mera nöjd att jag faktiskt går.

Jag kände mig dock lite smått förföljd bland gymmaskinerna. Det var säkert inte med avsikt utan den stackars förskrämda utländska killen hade säkert ett liknande upplägg på sitt träningspass och stod och väntade på mig efter var och varannan maskin. Eller så finns det en mycket minimal risk att det faktiskt var mig han förföljde.. hm.. nä.. dream on egot.. det händer nog inte :)

Har även varit hurtig och vart ute med vovven ett par vändor. Nu är jag skönt trött och skall straxt få te av min snälla sambo och krypa ner med NCIS

*poff*

sötsug och Avril

Idag är jag lite irrriterad på mig själv. Idag vann den där läskiga latheten och mitt tv-monster. Det är lite jobbigt när man måste kämpa med sig själv för att få de minsta vardagssysslorna gjorda. Inför morgondagen är mina mål således inte storslagna utan det är de små sakerna som ska göras.

Jag vet inte riktigt vad som föranleder mitt gråa humör och bristen på drivkraft. Funderar på om det kan vara någon form av mat-abstinens. Vi har varit väldigt duktiga ett bra tag nu jag och sambon. Mycket frukt, förhållandevis regelbundna måltider och mycket mindre socker. Jag tror ju att min kropp har gått in i något slags sparläge och förtvivlat försöker få mig att äta något sött. Går runt med ett ständigt sötsug som upptar det mesta av min koncentration för att kväva det. Mitt mantra har blivit samma som det lilla blå loket  "det ska gå".

Nu ska jag göra kvällens sista detalj och sedan ställa om väckarklockan. Experiment ställa klockan tidigare för att komma i tid skall inledas. Sen ska jag bara komma i säng också.

Ska be till vädergudarna om mera sol. Jag behöver det.

tur att jag också har en supersambo som vet precis vad jag behöver. Avril Lavigne - Girlfriend på lagom hög söndagsvolym gör underverk :)

*poff*

fort

Den här veckan har gått fort. Jag har nog påpekat detta tidigare men det är riktigt läskigt vad snabbt det går ibland.
Min fredagskväll flög iväg den också. Det känns som om det var nyss jag kom hem från jobbet fast det snart är ja.. massa timmar sedan.

Det blidde inget tränat idag. Vi kör förmiddagspass imorgon istället. Vi köpte fredagshämtmat på thai thai och sjönk ner i tv-soffan, det blev lite SG-1, Buffy, Stargate Atlantis och sedan Midsommer. Allt medan våra grannar hade en ganska högljud förfest. Jag är så van vid ljud av allehanda slag att jag knappt märker det. Sambon var lite mer känslig idag och muttrade om det en bra stund.

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Ögonen har börjat trilla ihop och det är ju inte så konstigt med tankte på vad klockan är.

Kan tillägga att det blev alldeles för sent igår igen och inte gjorde jag något jag hade tänk. Nej jag föll för frestelsen och beställde kläder från ellos. Så kan det gå när man är lite trött.

Nu säng.. nu alltså
*poff*