jubel och fröjd

I brist på andra glädjeämnen så fröjdas jag åt att carola åkte ut i gårdagens schlagerextravaganza. Jag och fröken E jublade i deras mysiga hörnsoffa och firade med blandade små isglassar :)

Idag har det inte blivit så mycket vettigt gjort. Möte på friskis som i och för sig var vettigt samt innehöll lunch. Gick sedan hem och traskade ut med vovven som satt och väntade på mig alldeles ensamen. Sedan bar det av ner till stan och fika med fröken S. Det var ingen annan som kunde vara med idag så vi var alldeles själva men det var trevligt det med. Jag testade en annan sorts kaffe som jag tror är den bästa hittills, i alla fall på Rådhuset. Det var kul att prata. Det känns inte som det blir så mycket pratat rent allmänt vanligtvis. Men när vi har fika så känns det som att vi kan prata hur länge som helst om vad som helst. Idag blev det mest om jobb, husdjur och projekt vi önskade att vi slutförde.

När jag kom hem så inföll den stora tröttheten igen. Jag trodde jag hade gjort mig av med den men icke. Blev sittandes med en kopp te i soffan och tog mig inte iväg till friskis för dagens träningspass. Lite blåbärssoppa slank också ner men just nu funderar jag på om det inte är ett litet lätt feberanfall. Gårdagens firande med isglass var nog lite för mycket roligt :)

"Ska bara" gör min kvällsrutin och sedan sussa sött. Förra veckans experiment med att gå upp tidigt fungerar men jag blir så hiskeligt sömnig.

*poff*

Kommentarer
Postat av: Anna

hej på dig !

är du inte medlem i gratisbio ännu ? isåfall tycker
jag att du ska bli det nu. gratisbio är en sajt som
många andra kan tyckas. de säger man får gratisbio
biljetter och gratis present kort på affärer så som
kicks hm vero moda åhlens stadium och en massa mer.
visst tänkte jag och blev medlem. men vet ni vad ?
nu sitter jag med present kort för 700 kronor. det enda man behöver göra är att samla poäng genom att bli medlem på olika sidor, att värva en massa vänner och liknande. hur bra är inte de ? detta är helt gratis och man får såna
otroliga erbjudanden hela tiden. på hemsidan finns
en massa recensioner så där kan du läsa om hur bra
det är. även kort på en massa personer med sina checkar. så bli medlem du med :) det skadar aldrig
och ge något en chans har jag nu förstått :)

här är länken ; http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=27211

Om du använder länken ovan får du 75 poäng i välkomstpremie =). Ha de gott!

2008-03-09 @ 22:56:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback