gårdagens hiskeligheter

Dagen började bra med aningens mycket städande, dock tog det sig inga hiskeliga proportioner.

Straxt efter tiden då man vanligtvis äter lunch(jag varken hann eller var hungrig) dök fröken M upp med sina tre väskor skönhetsprodukter och vi dukade upp för ett trevlig eftermiddag med hudvård. De andra vännerna trillade in efter ett tag och det blev tittande och testande av faktiskt en hiskelig massa produkter av allehanda slag och användningsområden. Även priserna var i vissa fall hiskeliga men något trevligt ska jag allt klura ut. Får se vad jag köper. För det är nog snarare frågan om vad än om i alla fall.

Jag och fröken S inhandlade sedan lyxig lördagsmiddag på thai thai som vi smaskade i oss ihärdigt iakktagna av en liten voffs som helst ville äta upp allt själv. Vovven uppförde sig dock förhållandevis jättebra idag. Den enda han ens försökte gnaga på var just fröken S men hon vet precis hur han funkar så han tröttnade snart på att försöka.

Ännu litet senare så traskade jag och fröken S upp till herrskapet på havstena för en aftons musiktävling. Om man nu kan kalla det så. Just idag skulle jag vilja använda ordet hiskelighetstävling. Har ingen aning om ifall ordet fanns innan, men nu gör det i varje fall det. Jag hävdar å det bestämdaste att hela tävlingen var uppgjord och kräver att den görs om ;)

Nej , det är bara bitterheten som talar. Dock vill jag hävda att sverige återigen skickar ett riktigt bottennapp till eurovision. Varför skicka disco-botox-barbie när vi har flera chanser att skicka en låt och en artist med ett budskap och en personlighet. Ja jag är bitter och funderar förtvivlat på när 13 cms klackar och lårlång korsett åter blev mode. Och jag undrar dessutom vad låten handlade om och hur refrängen gick. Innan programmet startade idag så var det den enda låten som jag inte kom ihåg hur den gick. Säger inte det en del om hur kass den är?

En eloge till svenska folket dock som faktiskt valde den vackraste låten i hela spektaklet till att få flest tittarröster. Det jag nog är mest besviken på är de underliga jurygrupperna som jag tror alla med några få undantag hade samma låtar på sin lista samt samma ordning. Det var bättre förr, när de som satt i juryn kunde något om musik och deras röster vägde ack så tungt. Samt att det var spännande till sista minuten. Nu är det ju bara spännande till innan finalprogrammet, så är det ju ingen idé att titta eftersom den låten som "tippas" till vinnare alltid vinner.

Jag vet att jag säger det varje år. Jag borde sluta titta på eländet, jag blir ju bara besviken varje år. Kan inte minnas när något jag trodde på vann sist. Men likväl sitter jag här varje år, bänkad och fastklistrad trots alla hiskeligheter. Allt jag kan göra nu är att skaffa mig mina favoritlåtar från spektaklet på mp3 och plåga min omgivning med dem tills i maj och hoppas på att finlands nästa metal-band ska kunna skrälla lika hårt som Lordi. Heja finland!

Nu efter hiskeligt mycket osömn så är det bara att bita ihop och komma igen. Det var efterfest ovanpå inatt och jag tror det var både guitar hero och sing star. Hiskeligt var ordet sa Bull

Duscha och frukost och sedan göra något vettigt.
 *poff*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback