uppsägning och skor

Ny vecka och full fart, fast ändå lugnare på något sätt. Igår fick jag sällskap av herr D ner till stan för att hålla koll på stumpan när jag gick till optikern och till bostadsbolaget. Nya linser kommer nästa vecka till finfint kampanjpris och vår lägenhet är nu uppsagd :) Visserligen kan vi få en månads dubbel hyra men parkeringsplatsen och garaget lär vi bli av med, så ja, det är ju en del pengar ändå men det kan man leva med.
Vi fikade på stan och spanade sedan på skor till lilla damen innan vi gick hem.
Eftersom M var här i söndags och hjälpte oss att äta onyttigheter så fick P komma på måndagen för en slät kopp kaffe, det måste ju vara balans.
Idag har vi varit på sångstund, förmodligen en av mina sista(sen får hennes far gå med), lilla fröken var glad och nöjd och gick sedan med på att prova ut ett par skor. Så vi är hemkomna med ett jättesött rött par snörkängor, hon är inte överförtjust i att ha dem på fötterna, man får ta i ordentligt för att få på dem för hon vill inte ställa ner fötterna. Men det löser sig nog med lite övning.

Imorgon blir det en tur till banken för att lämna papper och en tur till jobbet för ett litet möte, plus på flexet är alltid bra. Sedan städning för på torsdag är det dagen B som i besök och det behöver vara fint nu igen :)


Kommentarer
Postat av: lisen

grattis til hilda som nu är ett helt år!! hoppas ni hade en fin födelsedag!

2011-06-21 @ 23:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback