samla kraft

Idag är en samla-kraft-dag. Och det behövs. Av någon anledning känner jag mig helt utslagen idag. När jag äntligen vaknade vid 11 snåret var huvudet mycket tungt och kroppen ganska däven, detta även utan vilda utsvävningar igår. Trots en lång hundpromenad det första jag gjorde var jag ändå inte hungrig när jag kom in. Mysko. Jag har nu försökt bota det hela med gröt och kaffe som jag tror gjorde susen.

Ska ägna resten av dagen åt att för första gången på egen hand laga en stor köttbit i ugnen. Jag får rapportera senare om resultatet. Förhoppningen är att det ska bli något som liknar rostbiff men jag vet inte.

Sedan ska jag även försöka göra ett ryck med alla lösa papper som ligger och skräpar i lägenheten och i diverse lådor. Mestadels sambons i och för sig men jag tror inte han någonsin kommer att få det där städrycket vad gäller pappren så det är lika bra jag gör det när inspirationen ändå infunnit sig.

Min vila syftar också till att orka med resten av helgen. Imorgon blir det utflykt till den stora staden i väster där det ska handlas och lördagen bjuder på shopping på hemmaplan. Det krävs styrka för att orka detta.

Nu ska jag ladda mp3-spelaren med bra musik och skrida till verket.
Ha en bra dag
*poff*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback