dagen idag

Idag är orken helt slut. Batterierna behöver laddas. Jag ska sova senast 22 och då ska jag helst ha förberett morgondagen helt och hållet så att jag slipper irra runt som en skållad råtta imorgon. Hittills har det gått bra med förberedandet denna veckan. Det var bara igår morse som jag fick göra en extra tur uppför trapporna för att jag glömde matlådan. Det gjorde egentligen igenting eftersom jag trampade in steg på räknaren.

Idag kommer jag slå mitt stegrekord och sluta någonstans runt 15000 steg. Det känns rätt bra. Det svåra blir dock att hålla sig på den nivån. I lördags blev det inte många steg gådda. Fast det är klart en dags slappande i veckan kanske man kan få ha. :)

Idag är jag för övrigt också eftertänksam, lättirriterad och lite känslosam. Beror förmodligen på den där sömnbristen. Lider med M vars jobb verkligen suger. *skickar mentala kick boxing sparkar åt hennes chefs håll*. Funderar på hur det går för vännen S i stora staden i väster med ett jobb som inte heller riktigt är jättebäst. Fnular lite på mitt eget och om jag kanske måste göra ett examensarbete för att över huvud taget ha en chans att bli kvar. En kollega pratar mycket om det just nu och det irriterar mig. Jag är nämligen inte alls sugen på att göra klart mitt ena ex-jobb. Jag får väl fnula lite och se om jag kan hitta en vinkel jag kan tänka mig på det andra möjliga ex-jobbet och som är möjligt att få handledning i. För om examen i ett ämne vilket som helst är det som krävs så antar jag att jag måste.

Idag är dock varken motivation eller humör på topp.. så jag ska nog sova på saken.

nu förberedelser
*poff*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback