Det här med bilen

Det var ju såhär att vi efter att ha paniklagat kopplingen för dyra pengar, ändå hade fått en tvåa på besiktningen och skulle åka hem till pappa och laga. Bildelarna hade kommit, vi tankade fullt och satte oss i bilen. Den gick till Otterbäcken, sen skar motorn. Det är alltså dags att ta farväl av lilla saaben. Den står nu med full tank hos pappa som kan ägna vårkanten åt att pyssla och sälja delar. Vi har kastat massa pengar i sjön och sitter nu billösa. (M du får nog köra till tacosen imorgon, sorry).
Vår nya plan är en "riktig" bil. Vi blir nog tvugna till någon form av lån. Det går inte att ha en bil modell äldre som kan klappa ihop på nästa långresa (läs 12 - 30 mil). Bil av modell nyare efterlyses, kombi ska det vara. Barnvagn ska få plats.

Vi får väl se vad vi kan skrapa ihop för pengar, men på nåt sätt måste det gå. Mamma och pappa bogserade och bärgade och skjutsade sedan också hem oss idag, tack och bock. Det blir jobbigt att vara utan bilen, långa dagar eftersom vi måste traska hem till hunden. Hade det inte varit så mycket snö så hade ju cykel varit ett alternativ men nu är det liksom ingen idé.(dessutom har jag ingen cykel)

Det blir ett par tuffa veckor med mycket gående, mycket pluggande och absolut inga pengar. Vi sitter lite i skiten, som man säger.

Ska gå och trösta mig med att packa ur diskmaskinen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback