arg

Idag är jag mest bara förbannad. Jag känner mig diskriminerad och kränkt in till själen. Det enda jag för tillfället vill är att ha ett par(helst två) mammajeans med mudd över magen. Vilket också just är det som inte finns att få.

Du får nämligen inte vara gravid om du drar större än storlek 46. Då kan man inte bli mamma förstår ni. Eller ja.. kan kan man ju men man är i alla fall förpassad från att köpa kläder i affär till att sy om hela sin vanliga garderob.

Detta kan synas som en petitess men JAG VILL INTE! Jag har banne mig samma rätt att se snygg ut som de som har storlek 36 vare sig jag är gravid eller inte. Jag vill inte ha "vanliga" byxor i större storlek just för att de klämmer över magen, jag vill ha med mudd. Det finns inte min storlek i de två affärerna i stan som har mammakläder, och inte någon av nätbutikerna jag har hittat och det är ett par stycken vill jag lova. Inte ens ellos har mammakläder i stl 48.

Idag är en sån där dag när jag vill ge upp och skita i allt.
Kan ingen gå och klubba ner lite modeskapare åt mig.. det skulle kännas bra.

*mutter*

Kommentarer
Postat av: Snjodis

Mitt hjärta blöder för dig, och jag vet att om jag var i samma tillstånd så skulle jag känna på samma sätt.

Jag erbjuder därför min förmåga att googla och hittade ett par siter. Det verkar mest vara med mudd, men det kan vara ok. De två första siterna är svindyra men laredoute har överkomliga priser. Hoppas du hittar nått min vän.

kram

http://www.mamastore.se

http://www.4mom.se

http://www.laredoute.se

2010-01-22 @ 18:27:02
Postat av: Frida

Fan va surt!!

Har du testat nått sånt här? Haft flera kollegor som mha av liknande(kanske inte exakt denna) kunnat ha sina vanliga byxor hyffsat länge...http://www.4mom.se/default.aspx?main=/flexibelt-p-8357-c-136.aspxAnnars är det himla gulligt med klänningar, tunikor och tajts med :D kramkram

2010-01-29 @ 19:35:35
URL: http://fridasfan.blogspot.com/
Postat av: Frida

och här är en till sån byxmojäng...

http://www.amvina.se/fertilemind/

2010-01-29 @ 19:38:40
URL: http://fridasfan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback