inte min dag

Satt som på nålar på mitt eftermiddagsmöte för att komma ihåg att gå tidigt, vilket jag ju ändå gjorde och alltså hetsade upp mig i onödan.

Gick i raskt tempo mot MVC för att titta in på provtagningen. Eftersom jag inte har någon klocka så får jag helt enkelt gå fort och kolla resultatet efteråt. Även detta gjorde jag alldeles i onödan eftersom provtagningen med min vanliga tur var stängd idag :(

Nu måste jag gå dit imorgon bitti vilket kommer innebära att jag blir sen till jobbet och vårt veckomöte.. suck. De stänger 11 på torsdagar och har inte öppet alls på fredagar och jag skulle ju ta proverna denna veckan.. så det är inte mycket att göra.

Efter detta missöde gick jag iväg mot nästa anhalt, fastighetsbolagets bobutik, för att titta på tapeter med sambon. Väl framme vid dörren insåg jag att de stänger om 15 minuter. Jag bläddrade i tapetböckerna som en tok, hittade ett par färger, skrev upp lite nummer innan stackars sambon kom med andan i halsen lagom till det var dags att gå därifrån. Men vi fick låna med oss ett par böcker hem som tur var så nu har vi helgen på oss. Alltid nåt.

Sedan har jag varit allmänt klantig och tappat saker på golvet halva dagen. Ska trösta mig med hiskeligt onyttig chokladpudding till kvällen och hoppas på att morgondagen blir bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback