veckans bvc-rapport

Idag ilade vi först till mvc på återbesök och sedan till bvc för sedvanlig vägning och mätning, samt även lite vaccination.
Som tur är skiner solen och det är rätt varmt ute så det var skönt att traska omkring. Vi fick stressa lite med lillans frukost eftersom vi var aningens sena så hon fick äta andra halvan av frukosten på mvc.
Där pratade vi lite, kollade mitt ärr efter kejsarsnittet och tog blodtryck. Allt var bra :) Så nu ska vi inte dit inom en överskådlig framtid. Men man vet aldrig. Eller jo.. föräldragruppen ska väl ha nån träff men vi har inte fått nån kallelse än.
På bvc vägde hilda nästan 5,5 kilo, hon är 58,5 cm lång och vi måste nog köpa nya mössor i större storlek för nu är huvudmåttet nästan 40 cm. Det stora huvudet är inte ett arv från mamma, hon har ett mycket litet huvud, måste vara pappans gener som spökar.
Sedan var det dags att stickas i benen. Det var nästan lika illa som när mamma dunkade hildas huvud i skötbordet igår. Men gråten tystnade fortare idag. Vi får hoppas att den enda biverkningen blir lite feber. Köpte hem babyalvedon på apoteket när jag gick hem så jag är förberedd.

Nu är det dags för kaffe, hildas lunch och sedan middagslur. Det behövs när lillan vaknar kl 3 på nätterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback