flyttläget

Det var skönt att prata med vän S idag. Dels är det alltid roligt att höras och dels kunde jag sätta mig ner och göra ett litet tankeavbrott och slappna av lite, till och med så mycket att huvudvärken försvann. Tack vännen :)

Det går frammåt med packandet. Jag håller på att tömma köksskåpen på det mesta förutom det nödvändigaste för veckan som kommer. Igår kontrollerade vi förrådet och komprimerade det lite grand. Det blev lite tomma lådor att ta med upp, skönt för de höll på att tryta igen. Men i ärlighetens namn är det inte så mycket kvar.
Kvällens sista ansträngning får bli att pärma lite papper så vi vet var allt är.

Lilla stump befinner sig hos mormor och morfar under veckan vilket gör att vi packar för fullt. I måndags kväll byggde vi ett lådberg i vardagsrummet, det hade inte gått om hon varit hemma. Hon verkar ha det bra, i måndags ville hon inte prata med mamma i telefon utan hellre se på barnprogram, ikväll pratade hon lite, det kom ett par halvhjärtade "mamma" i luren men sen fokuserade hon på smörgåsen och morfar och på att spana efter morbror i fönstret. Skönt att hon trivs så bra där.

Nu en kvällssnack och lite pappersexcersis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback