nyårshelgen

Jo det var ju visst nyår också. Vi företog Hildas längsta bilresa hittills. Ca 3 timmar. Hon sov mest men mamman hade preparerat med favoritspeldosan så den sysselsatte hon sig med när hon vaknade. Voffigt välkomnade av den galna taxen. Den senila taxen har bosatt sig i garderoben på heltid verkar det som :)
Svärmor lagade nyårssupe med musslor till förrätt, har faktiskt inte ätit sådana förut och det var väl ok men själva musslorna smakar inte så mycket, det är mest tillbehören men de var ju goda :)
Efterrätten var höjdpunkten, saffransglass, kanelstekta äpplen på lingonspegel. mumsfilibaba. Jag hade kunnat äta hur mycket som helst. Tur att det var portionerat ;)
Sedan hade vi det lugnt och skönt. Inga fyrverkerier att tala om, grannen sköt några tidigt på kvällen eftersom de också har små barn, Hilda blev mest rädd av att chicko skällde på raketerna, själva raketerna brydde hon sig inte om. Skönt.
Hela helgen var väldigt lugn, dock också väldigt hal. Vi företog inga långa utflykter för att slippa fler halkolyckor. En liten tur med hilda i solskenet varje dag blev det dock.
Hilda sov väldigt gott vid kusten också, undras vad det är med halvvägshuset som är fel. Hon sover ju gott hemma nu också. Ska undersöka mer detaljer nästa gång.

Nu är det dags för lunch.. hildas alltså :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback