sångutflykt och bortstädad jul

Idag gjorde vi en utflykt uppåt berget på sångstund. Det var bra men det blev lite stressigt innan sångstunden för Hilda var inte hungrig så hon åt inte upp sin mat. Vi fick äta färdigt efteråt istället. Det passar dessutom bättre rent tidsmässigt för henne. Hon var precis som i tisdags inte så jätteintresserad av musiken utan var mer uppmärksam på alla andra barn. Lille L däremot tycker det är hur kul som helst med musik och gungar och låter glatt. Hilda apade efter lite grand.

Nu ikväll har jag gjort den sista ansträngningen med att städa bort julen genom att tvätta gardiner och dukar och sånt. Ska gå och hämta det sista straxt. Det är så trist att tvättstugan inte är i samma hus. Man måste ha på sig hela ytterklädesmunderingen och springa upp och ner för trapporna och svettas. Trääääligt är vad det är. Blev dock glatt överraskad idag då vi fått en ny maskin som har häftiga specialprogram för gardiner, handdukar, dukar och sängkläder bland annat. Superbra, och så talar den om hur lång tid den tänker ta på sig, sånt gillar jag. Undrar hur mycket en sån kostar att köpa till sig själv?

Så nu är julen verkligen bortstädad, ska bara vika ihop och lägga i lådan som sedan ska ner i källaren. Det får bli morgondagens mission.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback