förra veckans bilder

Jahopp vad gjorde vi förra veckan då..
Söndagen verkar vi ha spenderat slappt på mattan i vardagsrummet.


På måndagen gjorde vi vår återvinnings och ica-runda och när vi kom hem hade vi fått paket med hildas nya overall i. Hon var dock mest intresserad av förpackningen.


På tisdagen gjorde vi vår sedvanliga tur till babyrytmiken men denna dag även med mammakör. Svårt att veta vem som gillade det bäst, hilda eller mamman. Jag tror dock att hilda blev tröttast för hon sov riktigt gott ett par timmar när vi kom hem.


Onsdagen är vår dag när vi inte gör så mycket så då blir hilda lätt uttråkad. För att råda bot på detta så fick hon lite noga utvalda papper att tugga på och vifta med. Hon fullkomligen älskar fönsterkuvert. Fast denna gång blev det lite elloskatalog.


Torsdag var det stora tvättardagen och invigning av nya overallen. Hilda verkar nöjd och glad.


Fredag var det tänkt att pappa skulle bada med hilda men eftersom han hade sin värsta förkylningsdag så fick mamman gå och plaska. Det gick mycket bättre denna gången. Mycket tack vare att vi åkte bilen dit så att hon inte hann somna. Efteråt hade vi frukt- och majsstund i foajen som vanligt. Det märks inte att hon gillar majs va?


Mammans fikaattiraljer höjer några ögonbryn men det struntar jag i. Spork är praktiskt de luxe.


I lördags var vi på vårt livs första husvisning. Det är ett hus som ligger lite längre bort i området där vi bor så vi kanske inte var superintresserade men vi måste ju börja någonstans. Det var absolut intressant och man lär sig mycket om vad man bör fråga om och titta extra på.

I söndags så sysselsatte jag och hilda mig med klädbytardag. Vi var ute redan 8.30 för att lämna grejor till försäljning och fick en underbar vårvinterpromenad, solen gassade, fåglarna kvittrade och staden sov. Gött. Hemma och svettig innan kl 10.


Då intog vi lite frukt, hilda serverades av pappa i soffan med vasaloppet på tv.


Sedan lockade vi med oss tant E ner till själva bytesdelen av dagen, vi shoppade lite kläder, böcker och en leksak till hilda. Självklart blev det lite kaffe också, gissa vad hilda äter?


Jo det var nog det, mer nästa vecka.. eller på fredag.. vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback