på resa

Vi har befunnit oss på resande fot ett tag. I påsk hos svärföräldrarna där barnen blivit ompysslade och lekta med av farmor och farfar tills de stupade. Bokstavligen i dotterns fall eftersom farfar körde skrinda superfort runt huset så att handtaget gick av och stumpan gjorde en riktig rallyvurpa. Dock tjatar hon nu om att "farfar laga den" så hon lider nog inte av det.
Förra veckan spenderades hos mina föräldrar, dock utan barnens far som fick jobba istället. Vi har haft fullt ös medvetslös varje dag. Mycket kalas, bullar, kakor, kaffe, titta på djuren och mycket folk. Alla vill ju hälsa på oss när vi kommer och så fick vi vara med på min (ingifte) farbrors 60-årskalas i lördags. Det var kul eftersom vi missar en del släktkalas när det är en bit att åka. Stumpan var eld och lågor eftersom tremänningen ju också var där. Han blir 2 om några veckor och är mer vild än tam. De lekte lego, kastade boll och trampade trehjuling. Fram mot kvällen när vi skulle dricka kaffe och jag frågade om vi skulle dela en bulle sa hon mycket uppgivet "smörgås". Det är en ordentlig liten tjej vi har. Kvällsmat ska ätas oavsett om man är på kalas. Tur att faster hade resurser hemma. Sonen var inte lika road av begivenheten. Det var varmt i lördags och när man är sådär 30 personer i en lägenhet på tredje våningen så blir det ganska svettigt.
Båda slocknade som ljus i bilen hem, konstigt ;)
Nu ska vi inte åka nånstans på länge känns det som, och det hinner vi nog inte heller. Vi får beställa besök hit, har flera inbokade redan faktiskt. Vill du komma säg bara till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback