lite positivt

Det har varit en relativt lugn kväll och jag övar på att vara positiv, det går relativt bra ;)
Jag är glad för vän S som fått ett jobb, hurra!

Sedan är jag med lite blandade känslor nog tillfreds med att min kollega som jag i stort sett ersatt under julen kommer tillbaka från sin långledighet imorgon. Eftersom allt är lite småkaos nu under tentamensveckan så vet jag inte riktigt hur hon kommer att reagera etc. Jag hoppas dock att jag i lugn och ro kan avsluta det jag påbörjat och fullfölja denna veckan, så kan hon få ta över sedan. Annars tror jag, eller jag är i alla fall rädd för, att det som vanligt bara tar dubbelt så lång tid.

Jag övade också på att inte vara totalt självuppoffrande både idag och igår. Det är viktigare att erkänna att man inte kan, orkar och hinner än att låta bli att försöka och sen hamna med skägget i den beryktade brevlådan. Har sagt nej på ett par saker idag och en grej igår. Imorgon ska jag släcka ett par små brandhärdar och går inte det så drar jag i nödbromsen igen. Dock vet jag att det finns stöd i ryggen och det är bra.

Jag är också duktig och undviker trapporna samt försöker sluta någon minut tidigare varje dag så att jag inte joggar till bussen. Kotten gillar inte när mamma joggar nämligen, den gillar inte heller trappor och inte så förtjust i julmust som mamman. Men nu är det bara 3 flaskor kvar i backen så jag ser det inte som något problem. Jag kommer säkert inte hinna dricka dem själv heller, vilket förmodligen är lika bra det. Det är nog varken bra för mamman eller kotten egentligen.

Något som inte mamman är särskilt förtjust i är detta eviga blåsande, för jo visst, ikväll regnar den stackars snön bort och i samband med det så blåser det såklart som attan. Kan det inte bara få vara lugnt en dag eller två? Det låter ju alltid som att huset och dess delar tänker ge sig iväg, ofta åt olika håll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback