kors i krösamoset

De sover igen..
Kan meddela att även tand nummer 2 på lille gossen börjar titta fram. Han gnäller, piper och dreglar samt gnager på det mesta. Han kan också rulla runt, dock inte på kommando. Men det är knepigt att lämna honom på upphöjda ytor, det är inte säkert han är kvar när man vänt sig om.
BVC-rapporten löd 8,2kg 68,5 cm och 42,5 i hattmått, Dessutom två plåster efter vaccination nr 2 som han även denna gång inte verkar bry sig om alls. Eventuellt lite mer sovbenägen bara.
Stumpan har fått en dålig ovana av semestern. Hon går upp hur tidigt som helst och somnar helst inte om. I morse föredömligt sent, bara tjugo över sex. Ofta annars 5.30, och det går väl an när vi är hos någon av föräldrarna eftersom de får skylla sig själva när de inte lägger henne igen men här hemma vill vi att hon sover till 6.30 minst. Misstänker att hon blivit lite förvirrad av alla miljöombyten.
Hon utvecklas massor. Hon kan; cykla trehjuling på plant underlag, gå i trappan nästan utan att hålla i handen (ledstången räcker), stå upp och gunga (om man håller i), prata i väldigt långa meningar för sin ålder och en hel del annat.
BVC-sköterskan frågade om hon pratar i 3-ords-meningar nu. Vi tittade på varandra och frågade 3?? Hon pratar som en hel grammatikbok ju. Det är subjekt, predikat, objekt av alla de slag samt predikatsfyllnad. Oftast allt på rätt ställe och i rätt form, förutom pronomen som hon byter ut hej vilt. Jag tror vi har tillverkat en smart unge :)
Nu eftermiddagskaffe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback