det är visst sommar

Jo det är aningens varmt. Vi svettas här i vårt lilla hus. Försöker stänga ute solen med persienner och markiser. Det går framåt. Stumpan har varit för mycket i solen idag så hon var supertrött och somnade som en sten. Stumpen gillar inte att det är varmt och jag försöker febrilt hitta de tunnaste kläderna i stl 62 medan han fortfarande kan ha dem. Annars får jag gå på stl 68 om det fortsätter att vara varmt. Stumpan var ju inte såhär stor förrän det var höst och kallt ute så det är inte mycket kortärmat i arvegodset.
BVC-rapporten lyder som följer: Längd 64 cm, vikt 6,5 kg huvudmått 40,7 cm. Han växer som ogräs. Och den första vaccinationen är avklarad utan biverkningar. Skönt.

Helgen spenderades hos mor och far, som vanligt många kalas, många att träffa och en del att göra. Stumpan har blivit med dockvagn som morfar införskaffade på loppis och gräsklippare som mormor inhandlat. Det har också blivit nya sockar till henne och en mössa och en tröja till lillebror; allt hemstickat såklart. Mamman har fått extra sömn och energi som jag hoppas räcker veckan ut.

Stumpen har varit tokpigg ikväll men han verkar ha däckat i babygymmet nu, så vi ska nog försöka sova. Imorgon blir det nya äventyr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback